
Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
DAMASCUS Samura Santoku-veitsi
-
Fukito Santoku veitsi 18cm eebenpuu X50
-
Bambusta valmistettu Santoku-veitsi – Samura
-
KC946 Kanetsune Seki Usubagata -veitsi KC946 Kanetsune Seki Usubagata -veitsi
-
Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki leipäveitsi
-
Kai hybridi kokkiveitsi 20cm Tim Mälzer Kamagata Kamagata
-
Petty 13cm ruostumattomasta teräksestä valmistettu japanilainen kuorintaveitsi
-
Tokisu 17cm G10 Santoku veitsi
-
Nakiri Wusaki Damascus 10Cr 17cm veitsi
-
3 Harakiri veitsen sarja – Samura
-
Santoku-veitsi Top Cutlery alveolate 169mm POM – 17271
-
SekiRyu Sashimiveitsi 21cm musta ABS – SRP400
-
KC155 Kanetsune Petty veitsi
-
Kai Seki Magoroku Shoso -kuorintaveitsi
-
Kai Kokin veitsi 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Mcusta Classic Damascus Petty veitsi 15cm
-
Bunka Suncraft Senzo Damascus veitsi 20cm
-
KOTAI Pakka Santoku-veitsi
-
Samura Okinawa Santoku -veitsi
-
Gyuto SekiRyu veitsi 180mm puukahva – SRH900
-
Victorinox SwissClassic 17cm Santoku veitsi ruusupuu
-
SekiRyu pitkä yleisveitsi 125mm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Punapuu veitsi 21cm
-
Kai Santoku veitsi 18cm Tim Mälzer Kamagata
-
DAMASCUS Samura kokkiveitsi
-
Fukito 9cm eebenpuu X50 kuorintaveitsi
-
3 Kai Seki Magoroku Shoso -veitsen sarja
-
Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270 veitsi
-
Hakucho 21cm Pankiri Due Cigni veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki veistä veitsi
-
Kai 18cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi
-
KC704 GYUTO Kanetsune -veitsi
-
Bunka Damascus kuorintaveitsi
-
Yaxell Taishi Paring 10cm kuorintaveitsi
-
Nakiri Meteora veitsi – Samura
-
165mm Santoku-veitsi – SekiRyu
-
165mm musta ABS Santoku SekiRyu-veitsi – SRP100
-
KC152 Kanetsune Santoku-veitsi
-
Kai Santoku veitsi 14,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai kokkiveitsi 20cm Shun Nagare damas ruostumattomasta teräksestä
-
KAI Wasabi Musta Yanagiba veitsi – 24 cm terä
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm sashimiveitsi Suncraft Senzo Damascus 21cm sashimiveitsi
-
Pakka KOTAI kuorintaveitsi
-
Okinawa Nakiri -keittiöveitsi – Samura
-
Claude Dozorme Santoku veitsi Everyday keittiö 13cm oliivipuu
-
Ideal Sabatier DEG Déglon Santoku-veitsi rei’illä
-
Yaxell Super Gou Santoku veitsi
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm keittiöveitsi
-
Kai Santoku veitsi 18cm Shun Nagare damas ruostumaton teräs
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat