
Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
Wusaki San Mai 10Cr15 9cm kuorintaveitsi
-
Fukito 15cm ebony X50 yleiskäyttöinen veitsi
-
Bambuveitsi – Samura – Samura
-
Kodeba SekiRyu veitsi 105mm puukahva – SRH301
-
16.5cm Deba Due Cigni Hakucho veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki Santoku taskuveitsi
-
Kai Shun kielikampelafileveitsi, 18cm joustava terä
-
Kanetsune KC703 GYUTO veitsi
-
Yaxell SUPER GOU leipäveitsi
-
20cm Yaxell Taishi Kiritsuke veitsi
-
MO-V kokkiveitsi – Samura
-
Colour Prof Santoku-veitsi – Arcos
-
Victorinox Grand Maître taottu Santoku-veitsi 17cm POM POM
-
170mm SekiRyu Santoku aukkoinen veitsi
-
Kai 15cm Seki Magoroku Shoso yleiskäyttöinen veitsi
-
Kai leipäveitsi 23cm Shun Classic Valkoinen
-
KAI Wasabi Musta Yanagiba veitsi – 21 cm terä
-
Suncraft Senzo Damascus leipäveitsi 23cm Suncraft Senzo Damascus leipäveitsi 23cm
-
5 Samura Harakiri -veitsen sarja + sakset ja teroitin
-
Okinawa-sushiveitsi – Samura
-
Mcusta HZ2-3000DS Splash Hybrid Petty 90 veitsi
-
Déglon Santoku damascusveitsi Corian kahvalla varustettuna
-
Wusaki Pakka X50-sarjan kuorimaveitsi
-
Kai Seki Magoroku Punapuu 20cm viipaleveitsi/kinkkuveitsi
-
Kai 15cm Shun Classic White yleiskäyttöinen veitsi
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12cm yleisveitsi
-
Nakiri Sayuto 17cm sequoia San Mai veitsi
-
Bambusta valmistettu kuorintaveitsi – Samura
-
Deba SekiRyu veitsi 15cm puukahva – SRH300
-
25cm Due Cigni Hakucho sashimi veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki-kokkiveitsi
-
Nakiri Kai veitsi 16,5cm Shun damas ruostumaton teräs
-
Kanetsune KC702 GYUTO veitsi
-
Yaxell SUPER GOU veistoveitsi
-
Yaxell Taishi 125mm Santoku-veitsi
-
3 varjoveitsen sarja – Samura
-
KC462 Santoku-veitsi – Kanetsune
-
17cm Victorinox Grand Maître Rosewood taottu Santoku-veitsi
-
270mm SekiRyu sashimiveitsi
-
Kai Kokin veitsi 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai leipäveitsi 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Suncraft Senzo Damascus kokin veitsi 20cm
-
18cm Santoku Due Cigni Toscana veitsi oliivipuu kuopalla
-
Ketu Konata kaiverrusveitsi – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 veitsi
-
Victorinox Santoku veitsi musta 17cm hunajakennomainen terä
-
Wusaki Pakka X50 -sarjan yleiskäyttöinen veitsi
-
Kai Seki Magoroku Punapuu 17cm Santoku veitsi
-
Kai 15cm yleispuukko Tim Mälzer Kamagata
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm veitsi
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat