
Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
KAI Wasabi Musta keittiöveitsi – 20 cm terä
-
Suncraft Senzo WA 12cm pikkuveitsi 12cm
-
KOTAI Bunka pikkuveitsi
-
Meteora-käyttöveitsi – Samura
-
Sujihiki Damaskusveitsi Böker Cuisine – pakka puu
-
Victorinox SwissClassic Santoku-veitsi 17cm punainen hunajakenno – pakattu laatikkoon
-
170mm Nakiri SekiRyu veitsi
-
Deba Kai vasenkätinen veitsi 15cm Seki Magoroku Hekiju 15cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai Santoku veitsi 18cm Shun Classic White Shun Classic White
-
Kai leipäveitsi 23cm Seki Magoroku komposiitti ruostumaton teräs
-
DAMASCUS Samura yleiskäyttöinen veitsi
-
Fukito 13cm Pakka San Maï yleiskäyttöinen veitsi
-
Seppäveitsi – Samura – Samura
-
KC945 Kanetsune Seki Kengata -veitsi
-
18cm Santoku Due Cigni Hakucho veitsi
-
Wusaki VG-10 Damascus-sarjan yleispuukko
-
Kai Seki Magoroku Punapuu 10cm kuorintaveitsi
-
165mm Mcusta Classic Damascus Nakiri veitsi – 165mm Mcusta Classic Damascus Nakiri veitsi
-
Wusaki Damascus Santoku-veitsi 10Cr 17cm
-
Santoku Meteora -veitsi – Samura
-
Yaxell Ketu 20cm kokkiveitsi
-
Gyuto SekiRyu 18cm musta ABS-veitsi – SRP900
-
KC952 Kanetsune Santoku veitsi
-
Kai leipäveitsi 23cm Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Kai 20cm Shun Damask ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöveitsi
-
KAI Wasabi Musta keittiöveitsi – 15 cm terä
-
Suncraft Senzo WA 8cm kuorintaveitsi, 8cm
-
KOTAI Bunka santoku-veitsi
-
Okinawa Gyuto japanilainen veitsi – Samura
-
Sujihiki Damaskusveitsi Böker Kitchen – oliivipuuta
-
Victorinox SwissClassic 17cm musta Santoku-veitsi lahjapakkauksessa
-
170mm Santoku SekiRyu veitsi
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Punapuu 24cm veitsi
-
Kai Santoku veitsi 18cm Shun damas ruostumaton teräs
-
Petty 13cm ruostumattomasta teräksestä valmistettu japanilainen kuorintaveitsi
-
DAMASCUS Samura Santoku-veitsi
-
Fukito Santoku veitsi 18cm eebenpuu X50
-
Bambusta valmistettu Santoku-veitsi – Samura
-
KC946 Kanetsune Seki Usubagata -veitsi KC946 Kanetsune Seki Usubagata -veitsi
-
Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki leipäveitsi
-
Kai hybridi kokkiveitsi 20cm Tim Mälzer Kamagata Kamagata
-
Mcusta Classic Damascus Petty veitsi 15cm
-
Tokisu 17cm G10 Santoku veitsi
-
Nakiri Wusaki Damascus 10Cr 17cm veitsi
-
3 Harakiri veitsen sarja – Samura
-
Santoku-veitsi Top Cutlery alveolate 169mm POM – 17271
-
SekiRyu Sashimiveitsi 21cm musta ABS – SRP400
-
KC155 Kanetsune Petty veitsi
-
Kai Seki Magoroku Shoso -kuorintaveitsi
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat