
Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm veitsi
-
Ran luuttomaksi keittiöveitsi – Yaxell
-
Sepän Santoku-veitsi – Samura
-
Deba SekiRyu 15cm musta ABS-veitsi – SRP300
-
12.5cm Due Cigni Hakucho keittiöveitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Nakiri Wusaki -veitsi
-
Kai 15cm Shun Damask ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöveitsi
-
Kanetsune KB403 istuintyyny
-
Suncraft Senzo WA 21cm sashimi veitsi
-
Yaxell Taishi leipäveitsi 23cm
-
Shadow-apuukko – Samura
-
Santoku Forge veitsi – Böker
-
Victorinox Santoku Grand Maître taottu POM 17cm veitsi
-
SekiRyu 240mm sashimiveitsi
-
Kai Kokin veitsi 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai leipäveitsi 23cm Shun Nagare damas ruostumaton teräs
-
Deba KAI Wasabi Musta veitsi – 21 cm terä
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm Santoku veitsi Suncraft Senzo Damascus 14cm Santoku veitsi
-
Kirsikkainen hedelmäveitsi – Kai
-
Ketu leipäveitsi – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150 veitsi
-
Wusaki Pakka X50-sarjan leipäveitsi
-
15.5cm Deba Kai Seki Magoroku Punapuu veitsi
-
Kai 15cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu yleiskäyttöinen veitsi
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm Santoku-veitsi
-
SUPER 5 Santoku-veitsi – Samura
-
Yaxell Ketu viipalointiveitsi – Y34916
-
Arcos Nordika 19cm Santoku-veitsi
-
1896 Santoku Due Cigni veitsi pähkinäpuu hunajakennoterä 175mm
-
Kai Sole fileerausveitsi 18cm Wasabi musta
-
Kai 18cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu Santoku taskuveitsi
-
Kanetsune KB402 Rust Clean kiillotustahna
-
Deba Suncraft Senzo WA 17cm veitsi Deba Suncraft Senzo WA 17cm veitsi
-
Yaxell Taishi viipalointiveitsi 18cm
-
Damaskos 67 kokkiveitsi – Samura
-
Böker Damascus Olive Santoku-veitsi
-
Victorinox Swiss Modern Santoku veitsi 17cm musta hunajakennomainen
-
Kodeba SekiRyu 110mm veitsi
-
Kai Kokin veitsi 24cm Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Kai viipalointiveitsi 23cm Shun Classic Valkoinen
-
Deba KAI Wasabi Musta veitsi – 15 cm terä
-
Suncraft Senzo Damascus Damascus pikkuveitsi 12cm
-
Sayuto 15cm sequoia yleiskäyttöinen veitsi San Maï
-
Damaskoksen Santoku-veitsi – Samura
-
Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180 veitsi
-
22cm Due Cigni Hakucho sashimi veitsi
-
Wusaki Pakka X50-sarjan veistäjäpuukko
-
Kai Seki Magoroku Redwood 15cm keittiöveitsi
-
Kai 9cm Shun Classic White kuorintaveitsi
-
Wusaki San Mai kokkiveitsi 10Cr15 20cm
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat