
Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Suncraft Senzo WA 18cm Santoku veitsi
-
Yaxell Taishi kokkiveitsi 20cm
-
DAMASCUS 67 kuorimaveitsi – Samura
-
Böker Damascus Black Santoku -veitsi
-
Victorinox SwissClassic Santoku Knife 17cm hunajakennomainen värillinen kahva
-
Yaxell Super Gou 12cm kuorintaveitsi
-
Kai Santoku veitsi 16,5cm Seki Magoroku Shoso 16,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23cm Shun Nagare Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi
-
KAI Wasabi Black Nakiri -veitsi
-
18cm Kiritsuke Jaku Seki Ryu veitsi
-
Fukito 18cm Santoku veitsi Pakka San Maï rei’illä varustettuna
-
Bambu yleiskäyttöinen veitsi – Samura
-
Mcusta HZ2-3010DS Splash Hybrid Sujihiki 240 veitsi
-
Usuba Due Cigni Hakucho veitsi 18cm
-
Wusaki Pakka X50-sarjan kokkiveitsi
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21cm veitsi
-
Kai 9cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuorintaveitsi
-
Wusaki Damascus 10Cr 12cm yleiskäyttöinen veitsi
-
Yaxell Ketu 165mm Santoku-veitsi
-
Arcos Musta Riviera Santoku keinuveitsi
-
Petty SekiRyu veitsi 12cm ABS musta – SRP700
-
KC954 Petty Kanetsune -puukko
-
Kai viipalointiveitsi 23cm Pure Komachi 2
-
Kai keittiöveitsi 25cm Shun Damask ruostumaton teräs
-
A233500 180mm Riviera Arcos-veitsi
-
Suncraft Senzo WA 15cm Santoku veitsi
-
Yaxell Super Gou Paring-veitsi
-
3 bambuveitsen sarja – Samura
-
Böker Damascus Musta yleiskäyttöinen veitsi
-
Victorinox SwissClassic Santoku-veitsi 17cm musta hunajakenno – pakattu laatikkoon
-
180mm Gyuto SekiRyu veitsi
-
Vasemman käden Yanagiba Kai veitsi 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai viipalointiveitsi 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Musta Santoku-veitsi
-
18cm Santoku Jaku Seki Ryu veitsi
-
Fukito 9cm Pakka San Maï kuorimaveitsi
-
Damaskoksen kuorintaveitsi – Samura
-
KC465 Kanetsune Seki Kiritsuke -veitsi
-
Due Cigni Hakucho kuorintaveitsi 10,5cm
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki-pihviveitsi
-
16.5cm Deba Kai Seki Magoroku Kinju veitsi
-
Kai toimistoveitsi 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
Wusaki Damascus kokkiveitsi 10Cr 20cm
-
Harakiri kuorimaveitsi – Samura
-
Arcos White Riviera Santoku Rocking Knife -kiviveitsi
-
Deba SekiRyu pieni veitsi 105mm ABS musta – SRP301
-
KC953 Usubagata Kanetsune -veitsi KC953 Usubagata Kanetsune -veitsi
-
Kai Santoku veitsi 16cm Pure Komachi 2
-
Kai Kokin veitsi 20cm Shun Classic Valkoinen
-
Mcusta Damascus Sujihiki veitsi 24cm terä
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat