
Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
18cm Santoku Jaku Seki Ryu veitsi
-
Fukito 9cm Pakka San Maï kuorimaveitsi
-
Damaskoksen kuorintaveitsi – Samura
-
KC465 Kanetsune Seki Kiritsuke -veitsi
-
Due Cigni Hakucho kuorintaveitsi 10,5cm
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki-pihviveitsi
-
16.5cm Deba Kai Seki Magoroku Kinju veitsi
-
Kai toimistoveitsi 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
Wusaki Damascus kokkiveitsi 10Cr 20cm
-
Harakiri kuorimaveitsi – Samura
-
Arcos White Riviera Santoku Rocking Knife -kiviveitsi
-
Deba SekiRyu pieni veitsi 105mm ABS musta – SRP301
-
KC953 Usubagata Kanetsune -veitsi KC953 Usubagata Kanetsune -veitsi
-
Kai Santoku veitsi 16cm Pure Komachi 2
-
Kai Kokin veitsi 20cm Shun Classic Valkoinen
-
Mcusta Damascus Sujihiki veitsi 24cm terä
-
Suncraft Senzo WA 12cm pikkuveitsi 12cm
-
KOTAI Bunka pikkuveitsi
-
Meteora-käyttöveitsi – Samura
-
Sujihiki Damaskusveitsi Böker Cuisine – pakka puu
-
Victorinox SwissClassic Santoku-veitsi 17cm punainen hunajakenno – pakattu laatikkoon
-
170mm Nakiri SekiRyu veitsi
-
Deba Kai vasenkätinen veitsi 15cm Seki Magoroku Hekiju 15cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai Santoku veitsi 18cm Shun Classic White Shun Classic White
-
KAI Wasabi Musta keittiöveitsi – 20 cm terä
-
DAMASCUS Samura yleiskäyttöinen veitsi
-
Fukito 13cm Pakka San Maï yleiskäyttöinen veitsi
-
Seppäveitsi – Samura – Samura
-
KC945 Kanetsune Seki Kengata -veitsi
-
18cm Santoku Due Cigni Hakucho veitsi
-
Wusaki VG-10 Damascus-sarjan yleispuukko
-
Kai Seki Magoroku Punapuu 10cm kuorintaveitsi
-
Kai leipäveitsi 23cm Seki Magoroku komposiitti ruostumaton teräs
-
Wusaki Damascus Santoku-veitsi 10Cr 17cm
-
Santoku Meteora -veitsi – Samura
-
Yaxell Ketu 20cm kokkiveitsi
-
Gyuto SekiRyu 18cm musta ABS-veitsi – SRP900
-
KC952 Kanetsune Santoku veitsi
-
Kai leipäveitsi 23cm Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Kai 20cm Shun Damask ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöveitsi
-
165mm Mcusta Classic Damascus Nakiri veitsi – 165mm Mcusta Classic Damascus Nakiri veitsi
-
Suncraft Senzo WA 8cm kuorintaveitsi, 8cm
-
KOTAI Bunka santoku-veitsi
-
Okinawa Gyuto japanilainen veitsi – Samura
-
Sujihiki Damaskusveitsi Böker Kitchen – oliivipuuta
-
Victorinox SwissClassic 17cm musta Santoku-veitsi lahjapakkauksessa
-
170mm Santoku SekiRyu veitsi
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Punapuu 24cm veitsi
-
Kai Santoku veitsi 18cm Shun damas ruostumaton teräs
-
KAI Wasabi Musta keittiöveitsi – 15 cm terä
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat