
Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
3 varjoveitsen sarja – Samura
-
KC462 Santoku-veitsi – Kanetsune
-
17cm Victorinox Grand Maître Rosewood taottu Santoku-veitsi
-
270mm SekiRyu sashimiveitsi
-
Kai Kokin veitsi 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai leipäveitsi 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Yaxell SUPER GOU veistoveitsi
-
Yaxell Taishi 125mm Santoku-veitsi
-
Ketu Konata kaiverrusveitsi – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 veitsi
-
Victorinox Santoku veitsi musta 17cm hunajakennomainen terä
-
Wusaki Pakka X50 -sarjan yleiskäyttöinen veitsi
-
Kai Seki Magoroku Punapuu 17cm Santoku veitsi
-
Kai 15cm yleispuukko Tim Mälzer Kamagata
-
Suncraft Senzo Damascus kokin veitsi 20cm
-
18cm Santoku Due Cigni Toscana veitsi oliivipuu kuopalla
-
Sepän Santoku-veitsi – Samura
-
Deba SekiRyu 15cm musta ABS-veitsi – SRP300
-
12.5cm Due Cigni Hakucho keittiöveitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Nakiri Wusaki -veitsi
-
Kai 15cm Shun Damask ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöveitsi
-
Kanetsune KB403 istuintyyny
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm veitsi
-
Ran luuttomaksi keittiöveitsi – Yaxell
-
Shadow-apuukko – Samura
-
Santoku Forge veitsi – Böker
-
Victorinox Santoku Grand Maître taottu POM 17cm veitsi
-
SekiRyu 240mm sashimiveitsi
-
Kai Kokin veitsi 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai leipäveitsi 23cm Shun Nagare damas ruostumaton teräs
-
Deba KAI Wasabi Musta veitsi – 21 cm terä
-
Suncraft Senzo WA 21cm sashimi veitsi
-
Yaxell Taishi leipäveitsi 23cm
-
Ketu leipäveitsi – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150 veitsi
-
Wusaki Pakka X50-sarjan leipäveitsi
-
15.5cm Deba Kai Seki Magoroku Punapuu veitsi
-
Kai 15cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu yleiskäyttöinen veitsi
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm Santoku veitsi Suncraft Senzo Damascus 14cm Santoku veitsi
-
Kirsikkainen hedelmäveitsi – Kai
-
Yaxell Ketu viipalointiveitsi – Y34916
-
Arcos Nordika 19cm Santoku-veitsi
-
1896 Santoku Due Cigni veitsi pähkinäpuu hunajakennoterä 175mm
-
Kai Sole fileerausveitsi 18cm Wasabi musta
-
Kai 18cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu Santoku taskuveitsi
-
Kanetsune KB402 Rust Clean kiillotustahna
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm Santoku-veitsi
-
SUPER 5 Santoku-veitsi – Samura
-
Damaskos 67 kokkiveitsi – Samura
-
Böker Damascus Olive Santoku-veitsi
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat