
Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Deba Suncraft Senzo WA 17cm veitsi Deba Suncraft Senzo WA 17cm veitsi
-
Yaxell Taishi viipalointiveitsi 18cm
-
Damaskos 67 kokkiveitsi – Samura
-
Böker Damascus Olive Santoku-veitsi
-
Victorinox Swiss Modern Santoku veitsi 17cm musta hunajakennomainen
-
Kodeba SekiRyu 110mm veitsi
-
Kai Kokin veitsi 24cm Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Kai viipalointiveitsi 23cm Shun Classic Valkoinen
-
Deba KAI Wasabi Musta veitsi – 15 cm terä
-
Suncraft Senzo Damascus Damascus pikkuveitsi 12cm
-
Sayuto 15cm sequoia yleiskäyttöinen veitsi San Maï
-
Damaskoksen Santoku-veitsi – Samura
-
Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180 veitsi
-
22cm Due Cigni Hakucho sashimi veitsi
-
Wusaki Pakka X50-sarjan veistäjäpuukko
-
Kai Seki Magoroku Redwood 15cm keittiöveitsi
-
Kai 9cm Shun Classic White kuorintaveitsi
-
Wusaki San Mai kokkiveitsi 10Cr15 20cm
-
MO-V kuorimaveitsi – Samura
-
Yaxell Ketu pihviveitsi – Y34913
-
Yaxell Super Gou 125mm Santoku-veitsi
-
KC956 Kodeba Kanetsune -puukko
-
Kai kokkiveitsi 23cm Wasabi Musta
-
Kai 10cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu yleiskäyttöinen veitsi
-
Opinel Intempora Santoku veitsi N°219
-
Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto veitsi Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto veitsi
-
Yaxell Taishi Utility 12cm yleiskäyttöinen veitsi
-
DAMASCUS 67 yleiskäyttöinen veitsi – Samura
-
Böker Damascus Olive yleiskäyttöinen veitsi
-
Victorinox Swiss Modern Santoku -veitsi 17cm hunajakennomaisella pähkinäkahvalla
-
165mm Deba SekiRyu veitsi
-
Kai 16.5cm Santoku veitsi Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi
-
Deba KAI Wasabi Musta veitsi – 10,5 cm terä
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm kuorintaveitsi Suncraft Senzo Damascus 8cm kuorintaveitsi
-
Sayuto 9cm sequoia kuorintaveitsi San Maï
-
Damaskoksen tomaattiveitsi – Samura
-
HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta veitsi
-
Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni veitsi
-
Wusaki Pakka X50-sarjan Santoku-veitsi
-
Seki Magoroku Redwood Kai 15cm yleisveitsi
-
Kai 9cm Shun Nagare Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuorintaveitsi
-
Wusaki Damascus kuorintaveitsi 10Cr 9cm
-
Super 5 yleispuukko – Samura
-
Yaxell Ketu utility 10cm kuorintaveitsi
-
Yaxell ZEN Damascus leipäveitsi 23cm
-
KC955 Sujihiki Kanetsune -veitsi
-
Kai 15cm Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi
-
Kai 9cm Shun Damask ruostumattomasta teräksestä valmistettu vihannesveitsi
-
A233524 180mm Riviera Arcos-veitsi
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat