
Leipäveitset
Näytetään kaikki 23 tulosta
-
Fukito leipäveitsi 18cm eebenpuu X50
-
Ideal Sabatier DEG Déglon leipäveitsi
-
DAMASCUS Samura leipäveitsi
-
TB Maestro Ideal forge leipäveitsi 20cm
-
Samura MO-V leipäveitsi
-
1896 Due Cigni leipäveitsi pähkinäterä 195mm
-
Victorinox Grand Maître taottu leipäveitsi 26cm POM POM
-
Böker-veitsi 130562 Gorm 235mm
-
Victorinox Grand Maître taottu leipäveitsi 26cm vaahtera
-
A231324 200mm Riviera Arcos-veitsi
-
Arcos Nordika leipäveitsi 20cm
-
Arcos A231300 Riviera leipäveitsi – 200 mm
-
Victorinox Grand Maître taottu leipäveitsi 23 cm POM
-
Opinel Intempora leipäveitsi N°216
-
Victorinox Swiss Modern leipäveitsi 22cm musta
-
KAI 23cm Wasabi Black ruostumattomasta teräksestä valmistettu leipäveitsi
-
Pakka KOTAI leipäveitsi
-
Victorinox Swiss Modern leipäveitsi 22cm pähkinäpuu
-
Opinel leipäveitsi n°116 Parallèle
-
Due Cigni Toscana leipäveitsi 20cm oliivipuu
-
Darkwood Déglon leipäveitsi
-
Fukito leipäveitsi 21cm Pakka San Maï
-
Oryx Déglon -leipäveitsi
leipäveitsen tunnistaa helposti pitkästä hammastetusta terästä ( sarvennettu tai hammastettu ). Sen avulla voit leikata leivän kovan kuoren läpi , vahingoittamatta murua. Tehokas, tämä veitsi leikkaa kaikenlaista leipää pienellä vaivalla. Pystyt helposti jäljittelemään kokeneimpien ammattilaisleipureiden tarkkoja eleitä.
Terä, joka tarttuu
Jokainen on leikannut leipää jollain tehtävään sopimattomalla veitsellä. Leikkaus alkaa vinosti, leipään kohdistuva paine kasvaa ja muru hajoaa palasiksi. Tämän seurauksena leipäviipaleet näyttävät huonoilta, ja niitä on vaikea voidella ja levittää. Säästä itsesi näiltä hankaluuksilta varustautumalla leipäveitsellä , joka on erityisesti suunniteltu leikkaamaan leipää siististi murua vahingoittamatta. Sen terän pituus on vähintään noin 20 cm, ja siinä on hammastettu leikkausreuna eli pienet hampaat. Koko pituudeltaan samassa linjassa olevat hampaat tarttuvat materiaaliin ja viipaloivat sitä voimakkaammin, mikä vähentää murua vahingoittavaa painetta. Terä leikkaa rapeat patongit ja tiiviit maalaisleivät hämmentävän helposti. Karkean hammastuksen ja terän leveyden ansiosta leipäviipaleet ovat suoria, tasaisia ja yhtä paksuja, ja leivänmurusta tulee tasainen.
Paineelle tuntematon kahva
Vahvan leivän tai perinteisen patongin leikkaamiseksi veitsen kahvaan on kohdistettava tietty määrä voimaa. Sen vuoksi sen on oltava kestävä ja tukevasti kiinni. Leipäveitsen kahva on yleensä valmistettu synteettisestä materiaalista, komposiittipuusta tai luonnonpuusta . Aidon puun etuna on, että se tuo pöytään ripauksen aitoutta, joka sopii täydellisesti leivän kaltaisen perinteisen ruoan nauttimiseen. Olipa sen koostumus mikä tahansa, kahva on tehty pitämään…. Leipäveitsen tunnistaa helposti sen pitkästä hammastetusta terästä ( sarvennettu tai hammastettu ). Sen avulla voit leikata leivän kovan kuoren läpi , vahingoittamatta murua. Tehokas, tämä veitsi leikkaa kaikenlaista leipää pienellä vaivalla. Pystyt helposti jäljittelemään kokeneimpien ammattilaisleipureiden tarkkoja eleitä.
Terä, joka tarttuu
Jokainen on leikannut leipää jollain tehtävään sopimattomalla veitsellä. Leikkaus alkaa vinosti, leipään kohdistuva paine kasvaa ja muru hajoaa palasiksi. Tämän seurauksena leipäviipaleet näyttävät huonoilta, ja niitä on vaikea voidella ja levittää. Säästä itsesi näiltä hankaluuksilta varustautumalla leipäveitsellä , joka on erityisesti suunniteltu leikkaamaan leipää siististi murua vahingoittamatta. Sen terän pituus on vähintään noin 20 cm, ja siinä on hammastettu leikkausreuna eli pienet hampaat. Koko pituudeltaan samassa linjassa olevat hampaat tarttuvat materiaaliin ja viipaloivat sitä voimakkaammin, mikä vähentää murua vahingoittavaa painetta. Terä leikkaa rapeat patongit ja tiiviit maalaisleivät hämmentävän helposti. Karkean hammastuksen ja terän leveyden ansiosta leipäviipaleet ovat suoria, tasaisia ja yhtä paksuja, ja leivänmurusta tulee tasainen.
Paineelle tuntematon kahva
Vahvan leivän tai perinteisen patongin leikkaamiseksi veitsen kahvaan on kohdistettava tietty määrä voimaa. Sen vuoksi sen on oltava kestävä ja tukevasti kiinni. Leipäveitsen kahva on yleensä valmistettu synteettisestä materiaalista, komposiittipuusta tai luonnonpuusta . Aidon puun etuna on, että se tuo pöytään ripauksen aitoutta, joka sopii täydellisesti leivän kaltaisen perinteisen ruoan nauttimiseen. Rakenteesta riippumatta kahva on tehty niin, että se istuu mukavasti ja tukevasti käteen ja tukee voimaa. Vakauden takaavat myös niitit, metallikiinnikkeet, jotka estävät vääntymisen, halkeilun ja murtumisen.
Luotetut tuotemerkit
Verkkokaupassamme on listattu markkinoiden parhaat leipäveitset, jotka on tarkoitettu yksilöille ja ammattilaisille . Nämä tuotteet ovat tunnettujen valmistajien suunnittelemia, joiden tekninen osaaminen ja kansainvälinen maine ovat kiistattomia. Tämä koskee ranskalaisia valmistajia Deglon ja Opinel, jotka kunnioittavat made in France . Esimerkiksi Opinelin leipäveitset hyötyvät tuotemerkin asiantuntemuksesta, joka on taottu 1800-luvulta lähtien. Voit myös luottaa täysin Victorinoxiin (Sveitsin armeijan veitsi, se on hän!) ja Arcosiin, yhteen Espanjan vanhimmista yrityksistä. Lisätietoja