
Kokin veitset
Näytetään kaikki 36 tulosta
-
Victorinox Grand Maître Rosewood kokkiveitsi vaahtera taottu
-
Arcos Colour Prof kokkiveitsi – 200mm
-
Fukito 21cm kokkiveitsi Pakka San Maï
-
Victorinox Swiss Modern Chef’s knife musta kahva
-
Arcos Riviera kokkiveitsi – 250mm
-
Fukito kokkiveitsi 21cm eebenpuu X50
-
Victorinox Swiss Modern keittiöveitsi pähkinäpuuta
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi kokkiveitsi 13cm pähkinäpuu
-
A233624 Riviera 200 mm Arcos-veitsi
-
Yaxell Ketu 24cm kokkiveitsi
-
Déglon Damascus kokin veitsi Corian kahvalla
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi kokkiveitsi 13cm oliivipuu
-
A233600 Riviera 200mm Arcos-veitsi
-
Böker Damascus Olive suuri kokkiveitsi
-
1896 Due Cigni kokkiveitsi, pähkinäpuu, 20cm terä
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi kokkiveitsi 13cm grenadille
-
A233424 Riviera Arcos -veitsi 150mm
-
Böker Damascus Black suuri kokkiveitsi
-
1896 Due Cigni kokkiveitsi pähkinäpuu 15cm terä
-
Jaku Seki Ryu kokkiveitsi 18cm
-
Arcos A233400 Riviera-veitsi 150 mm
-
Böker Damascus Musta kokkiveitsi
-
Yaxell Super Gou kokkiveitsi
-
Kokin veitsi Due Cigny Toscana 20cm oliivipuu
-
Kokin veitsi “Cuisine au quotidien” Claude Dozorme 18cm oliivipuu
-
KC142 SANTOKU Kanetsune veitsi
-
KOTAI Kiritsuke Bunka kokkiveitsi
-
Opinel kokkiveitsi N° 118 Parallèle
-
Opinel Intempora kokkiveitsi N°218
-
KOTAI Gyuto Pakka kokin veitsi
-
Nordika Arcos kokkiveitsi 21cm
-
A241200 Väri Prof. 300mm Arcos-veitsi
-
Mora Rambo Rambo tuhka ruostumattomasta teräksestä valmistettu kokkiveitsi
-
Victorinox Grand Maître taottu kokkiveitsi POM
-
A241100 Väri Syvyys 250mm Arcos-veitsi
-
Sayuto 21cm sequoia kokkiveitsi San Maï
Tutustu valikoimaan Kokkiveitsiä , jotka ovat keittiövälineiden suurimpien nimien, kuten Opinel , Böker tai Arcos suunnittelemia. Sekä ammattilaisten että harrastajien suuresti arvostama kokkiveitsi on monipuolinen työkalu, joka on ihanteellinen puhtaiden ja tarkkojen leikkausten tekemiseen monenlaisiin ruokiin. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun terän ansiosta siinä yhdistyvät kestävyys ja tehokkuus, mikä tekee vihannesten ja lihan valmistuksesta nopeaa ja helppoa.
Monipuolisella ja terävällä terällä varustettu veitsi
Kokkiveitselle on ominaista sen ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, joka ei ainoastaan kestä ruostumista, vaan tekee leikkaamisesta myös vaivatonta. Pitkulaisen, Santoku-veitsiä muistuttavan muotonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti monenlaisten ruokien tarkkaan viipalointiin. Erittäin terävä, sen terä on erityisen tehokas kovakuoristen vihannesten, kuten tomaattien tai paprikoiden, läpäisemiseen. Tämä veitsi sopii myös kaikenlaisen lihan siistiin ja nopeaan pilkkomiseen, jauhamiseen ja viipalointiin.
Mukavuus ja ergonomia suunniteltu kokkeja ajatellen
Kokkiveitsi on suunniteltu vaativille kokkeille ja keittiömestareille, ja se tarjoaa optimaalisen otteen ergonomisen kahvansa ansiosta. Piditpä sitten puusta, polypropeenista tai micartasta, tarjolla on laaja valikoima materiaaleja, jotka on valittu tarjoamaan mukavuutta ja kestävyyttä. Jokainen kahva on täydellisesti suhteutettu terään, mikä mahdollistaa pitkäkestoisen käytön ilman väsymystä. Tasapainoinen muotoilu takaa eleiden tarkan hallinnan, mikä tekee työkalun käytöstä yhtä miellyttävää kuin tehokasta kaikissa tilanteissa.