Available Filters

-

Kokoelmat
Wusaki San Mai kokkiveitsi 10Cr15 20cm

Gyuto veitset (kokki)

Suodata

Näytetään kaikki 25 tulosta

Gyuto-veitset ovat japanilaisia malleja, jotka muistuttavat Euroopan kokkiveitsiä . Yksi pieni ero on kuitenkin terässä, joka on latteampi Gyuto-veitsissä kuin ranskalaisissa kokkiveitsissä . Lisäksi teroituskulma on japanilaisessa veitsessä myös pienempi ( 15-18° ), verrattuna eurooppalaisessa mallissa 20-22° . Muuten Japanilaiset Gyuto veitset ovat kuin kokin veitset, eli monikäyttöisiä! Niiden avulla voit helposti viipaloida ja pilkkoa hedelmiä ja vihanneksia , mutta myös pilkkoa lihapaloja katso jopa työstää raakaa kalaa . Gyuto veitset ovat erittäin monipuolisia ja se on niiden suuri vahvuus! Veitset, jotka hyötyvät tarkasta japanilaisesta valmistuksesta: riittää suorittamaan pikkutarkat eleet kauneimpien ruokien valmistamiseksi! On myös tärkeää korostaa sitä, että Gyuto-veitset ovat tällä hetkellä hyvin muodissa ammattilaisten kokkien keskuudessa!