
Gyuto veitset (kokki)
Näytetään kaikki 25 tulosta
-
Kai Kokin veitsi 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Yaxell Ketu 20cm kokkiveitsi
-
Kai Kokin veitsi 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Gyuto SekiRyu veitsi 180mm puukahva – SRH900
-
Kai Kokin veitsi 24cm Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta veitsi
-
Kai hybridi kokkiveitsi 20cm Tim Mälzer Kamagata Kamagata
-
Gyuto SekiRyu 18cm musta ABS-veitsi – SRP900
-
Kai Kokin veitsi 20cm Shun Classic Valkoinen
-
Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni veitsi
-
Kai Kokin veitsi 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni veitsi
-
Kai kokkiveitsi 20cm Shun Nagare damas ruostumattomasta teräksestä
-
Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto veitsi Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto veitsi
-
180mm Gyuto SekiRyu veitsi
-
KC704 GYUTO Kanetsune -veitsi
-
Suncraft Senzo Damascus kokin veitsi 20cm
-
Wusaki Pakka X50-sarjan kokkiveitsi
-
Kanetsune KC703 GYUTO veitsi
-
18cm Kiritsuke Jaku Seki Ryu veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki-kokkiveitsi
-
Kanetsune KC702 GYUTO veitsi
-
Wusaki San Mai kokkiveitsi 10Cr15 20cm
-
Kai kokkiveitsi 23cm Wasabi Musta
-
Wusaki Damascus kokkiveitsi 10Cr 20cm
Gyuto-veitset ovat japanilaisia malleja, jotka muistuttavat Euroopan kokkiveitsiä . Yksi pieni ero on kuitenkin terässä, joka on latteampi Gyuto-veitsissä kuin ranskalaisissa kokkiveitsissä . Lisäksi teroituskulma on japanilaisessa veitsessä myös pienempi ( 15-18° ), verrattuna eurooppalaisessa mallissa 20-22° . Muuten Japanilaiset Gyuto veitset ovat kuin kokin veitset, eli monikäyttöisiä! Niiden avulla voit helposti viipaloida ja pilkkoa hedelmiä ja vihanneksia , mutta myös pilkkoa lihapaloja katso jopa työstää raakaa kalaa . Gyuto veitset ovat erittäin monipuolisia ja se on niiden suuri vahvuus! Veitset, jotka hyötyvät tarkasta japanilaisesta valmistuksesta: riittää suorittamaan pikkutarkat eleet kauneimpien ruokien valmistamiseksi! On myös tärkeää korostaa sitä, että Gyuto-veitset ovat tällä hetkellä hyvin muodissa ammattilaisten kokkien keskuudessa!