Yanagiba-veitset : Viipalointiveitset, Japanilaiset keittiöveitset, Sashimiveitset
Näytetään kaikki 14 tulosta
-
Kai 23cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi
-
Kai 23cm Shun Nagare Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi
-
Yaxell Taishi viipalointiveitsi 18cm
-
Kai viipalointiveitsi 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Kai viipalointiveitsi 23cm Pure Komachi 2
-
KAI Wasabi Musta Yanagiba veitsi – 24 cm terä
-
Vasemman käden Yanagiba Kai veitsi 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
KAI Wasabi Musta Yanagiba veitsi – 21 cm terä
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Punapuu 24cm veitsi
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Punapuu veitsi 21cm
-
Kai Seki Magoroku Punapuu 20cm viipaleveitsi/kinkkuveitsi
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21cm veitsi
-
Kai 18cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi
-
Kai viipalointiveitsi 23cm Shun Classic Valkoinen
Tunnetaan myös nimellä viiltoveitsi , Yanagiba-veitsessä on yleensä pitkä, ohut ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä . Joissakin malleissa on jopa 3-kerroksinen Damaskusteräs , joka takaa ennennäkemättömän terävyyden. Yanagiba Japanilaisia veitsiä käytetään laajalti sushin ja sashimin valmistukseen , japanilaiseen kulttuuriin kuuluvia ruokia, jotka ovat nykyään hyvin suosittuja Euroopassa. Tässä on valikoimamme Yanagiba-veitsiä, joita ovat valmistaneet japanilaiset puusepänliikkeet, kuten Kanetsune ja Kai vain tunnetuimpia mainitaksemme. Myös kahvojen osalta ne on suunniteltu laadukkaista materiaaleista, Kanetsune suosii yleensä vaaleaa magnoliaa, kun taas Kai suosii tummemman väristä polypropeenia. Kahvat ovat aina ergonomisesti muotoiltuja, jotta sushin ja sashimin valmistaminen olisi miellyttävää. Huomaa, että jos pidät japanilaisista veitsistä, sinun kannattaa arvostaa Deba kalaveitset kielikampelafileiden nostamiseen …