Available Filters

-

Kokoelmat
Kai 23cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi

Yanagiba-veitset : Viipalointiveitset, Japanilaiset keittiöveitset, Sashimiveitset

Suodata

Tunnetaan myös nimellä viiltoveitsi , Yanagiba-veitsessä on yleensä pitkä, ohut ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä . Joissakin malleissa on jopa 3-kerroksinen Damaskusteräs , joka takaa ennennäkemättömän terävyyden. Yanagiba Japanilaisia veitsiä käytetään laajalti sushin ja sashimin valmistukseen , japanilaiseen kulttuuriin kuuluvia ruokia, jotka ovat nykyään hyvin suosittuja Euroopassa. Tässä on valikoimamme Yanagiba-veitsiä, joita ovat valmistaneet japanilaiset puusepänliikkeet, kuten Kanetsune ja Kai vain tunnetuimpia mainitaksemme. Myös kahvojen osalta ne on suunniteltu laadukkaista materiaaleista, Kanetsune suosii yleensä vaaleaa magnoliaa, kun taas Kai suosii tummemman väristä polypropeenia. Kahvat ovat aina ergonomisesti muotoiltuja, jotta sushin ja sashimin valmistaminen olisi miellyttävää. Huomaa, että jos pidät japanilaisista veitsistä, sinun kannattaa arvostaa Deba kalaveitset kielikampelafileiden nostamiseen …