Available Filters

-

Kokoelmat
Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180 veitsi

Santoku-veitset : Keittiöveitset, Japanilaiset veitset, Monikäyttöiset veitset

Suodata

Kun mainitsemme termin “Japanilainen keittiö “, ajattelemme välittömästi Santoku-veitset . Se on nimittäin monikäyttöinen veitsi, jota verrataan hyvin usein kokin veitsiin sen suuren monipuolisuuden vuoksi. Santoku-veitsen tunnistaa helposti ruostumattomasta teräksestä valmistetusta terästä , jonka kärki on hieman kaareva ( noin 60°) : se on joskus hunajakennomainen , jotta ruokaa olisi helpompi leikata, jolloin se irtoaa terästä nopeammin. Termi Santoku ei johdu sattumasta, vaan se tarkoittaa “kolme hyvää asiaa ” viitaten ruuanlaitossa yleisesti suoritettaviin eleisiin, nimittäin viipalointiin, pilkkomiseen ja jauhamiseen. Meidän Santoku-veitsillämme pystyt siis viipaloimaan, paloittelemaan ja jauhamaan vihanneksia tai pilkkomaan yrttejä . Voit myös pilkkoa lihaa tai käsitellä raakaa kalaa herkullisesti. Lopuksi Santoku-veitsi osoittautuu myös erittäin tehokkaaksi hedelmien siistiin leikkaamiseen . Veitsen osalta voit valita huippumerkkejä, kuten Kershaw , Böker tai Arcos . Mutta kuten jo edellä mainittiin, Santoku-veitsi on japanilainen keittiöväline . Siksi vaikuttaisi täysin loogiselta kääntyä japanilaisen valmistajan puoleen Santoku-veitsen hankinnassa, ja näin on esimerkiksi Kai ja Kanetsune -merkkien kohdalla. Pidätkö enemmän Made in France -tuotteesta? Sinun tulisi tietää, että ranskalaisella valmistajalla Opinel on oma Santoku-veitsivalikoima . Malleja, jotka ilahduttavat ammattilaisia tai amatöörikokkeja, joilla on intohimo hyvää ruokaa kohtaan!