
Keittiöveitset
Näytetään tulokset 1–52 / 819
-
Laatikkosarja 6 Laguiole Dozorme bubinga pihviveitsiä
-
Laatikkosarja 6 Dozorme Le Capucin oliivipihviveitsiä
-
6 Dozorme Le Capucin -pihviveitsen laatikollinen sarja
-
Laatikkosarja 6 Le Thiers pihviveitsiä Dozorme oliivipuuta
-
Tyhjä kotelo 6 KOTAI-veitselle
-
Laatikkosarja 6 ruostumattomasta teräksestä valmistettua tammipihviveitsiä
-
2 kpl Victorinox-pihviveitset 12cm vaahterapuu-sarja
-
WILCO ketjupukusuojahanska
-
Victorinoxin erittäin kestävä suojakäsine
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Suncraft Senzo WA 21cm sashimi veitsi
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm Santoku-veitsi
-
Victorinox Swiss Classic Yleisveitsi 10cm Vihreä Keskikokoinen kärki
-
Opinel 112 toimistoveitsi sininen
-
Titanio 24-osainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruokailuvälinetarjotin
-
Super 5 yleispuukko – Samura
-
Damaskoksen Santoku-veitsi – Samura
-
Yaxell Ketu 20cm kokkiveitsi
-
Berard racine leikkuulauta kahvalla
-
Arcos Nordika kinkkuveitsi 25cm
-
Victorinox Grand Maître taottu kokkiveitsi POM
-
Victorinox SwissClassic kiinalainen veitsi 18cm punainen – laatikoitu pakkaus
-
Victorinox Butcher Knife fibrox leveä kärki musta
-
Victorinox luuttomaksi leikkaava veitsi, jossa on kulunut fibrox-terä, suora selkäterä, musta
-
Victorinox musta fibrox-kahvainen teurastusveitsi
-
Victorinox-viiltoveitsi ruusupuukahvalla
-
1896 Due Cigni toimistoveitsi pähkinäpuu 95mm terä
-
Wusaki Pakka X50-sarjan kokkiveitsi
-
Vasemman käden Yanagiba Kai veitsi 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai viipalointiveitsi 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Victorinox Swissclassic oranssi pizza- ja pihviveitsi 12cm
-
Opinel N°121 Rinnakkainen kartioveitsi
-
A242500 Väri Prof. 200mm Arcos-veitsi
-
Arcos Riviera A230500 130mm pihviveitsi
-
Deba KAI Wasabi Musta veitsi – 15 cm terä
-
Victorinox Swissclassic 8 cm toimistoveitsi
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm Santoku veitsi Suncraft Senzo Damascus 14cm Santoku veitsi
-
20cm Yaxell Taishi Kiritsuke veitsi
-
Laatikkosarja, 6 kpl Goyon Chazeau P’tit Tradi grenadille-kuorintaveitsiä
-
2 Due Cigni Toscana pihviveitsen sarja 11cm oliivipuuta
-
3 veitsen sarja Fukito Pakka San Maï – Chef Universel Office
-
Damaskos 67 kokkiveitsi – Samura
-
Victorinox Swiss Modern Utility Knife 10cm hammastettu terä
-
Böker Damascus Olive Santoku-veitsi
-
Victorinox Swiss Classic Trend Colors 2-osainen setti – pöytäveitsi/kuorimaveitsi
-
Nordika Arcos kuorimaveitsi
-
2 kpl Victorinox Grand Maître taottu pihviveitsisarja 12cm POM
-
Victorinox-yleiskeittiöblokki, jossa 8 mustaa kahvaa
-
Screwpull WT110 puinen sommelier-veitsi
-
Ihanteellinen Sabatier DEG Déglon -viipalointiveitsi
-
Victorinox Salmon Knife musta 30cm joustava hunajakennoteräinen terä
Jotta voit kokata hyvin, tarvitset varmasti lahjakkuutta, kokemusta, mutta myös oikeita laitteita, tässä tapauksessa hyviä keittiöveitsiä . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi keittiöveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on etuna suuri monikäyttöisyys, sillä sillä voi leikata… Hyvään ruoanlaittoon tarvitaan toki lahjakkuutta ja kokemusta, mutta myös oikeat välineet, tässä tapauksessa hyvät kokin veitset . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi kokkiveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on hyötyä sen suuresta monipuolisuudesta, sillä sillä voi leikata erilaisia elintarvikkeita ilman pienintäkään vaikeutta ja eri muotoisina. Sen terän pituus on 15 cm:n ja 30 cm:n välillä, mikä tarjoaa vakautta, hallintaa ja hiljaista voimaa leikkaamisen aikana. Sen suora, terävä kärki lävistää.
Santoku-veitsi
Santoku-veitsi puolestaan on peräisin Japanista, mutta se on valloittanut koko maailman. Pienempi, sen terä on noin 18 cm pitkä. Se on joskus hunajakennomainen, mikä estää ruokaa tarttumasta teräkseen. Terän kärki laskee alaspäin, mikä on käytännöllistä pystysuorassa käsittelyssä. Tämä japanilainen keittiöveitsi on yhtä monipuolinen kuin eurooppalainen vastineensa, sillä erona on, että se perustuu hieman enemmän tarkkuuteen ja ohjattavuuteen.
Mikä teräs keittiöveitsellesi?
Keittiöveitsiä on kolmea pääseosta: ruostumatonta terästä, hiiliterästä ja Damaskusterästä. Unohtamatta keraamista, joka on oma materiaalinsa.
Ruostumaton teräs
Ruostumaton teräs sopii erinomaisesti keittiössä aloittamiseen, sillä se ruostuu vähän ja palvelee suhteellisen pitkään. Jos teräs ei ole liian kovaa, voit teroittaa terän aika ajoin itse, jotta se saa takaisin laadukkaan terän. Ja jos kahva on synteettistä, sinun ei tarvitse puhdistaa sitä käsin, sillä veitsi voi mennä suoraan astianpesukoneeseen. Ruostumattomia teräksiä on monenlaisia, yksinkertaisimmista vaatimattomaan budjettiin sopivista aina vaativille käyttäjille tarkoitettuihin taidokkaimpiin.
Hiiliteräs
Hiiliteräs on hyvin yleistä ammattilaiskeittiöveitsissä . Sen vahvistettu kovuus tekee siitä hauraamman ja vaikeamman teroittaa, mutta toisaalta terän leikkausreuna toimii ajan mittaan huomattavasti paremmin. Se on myös teräs, joka voi syöpyä, jos se altistuu vedelle pitkään. Tämä herkkyys on kuitenkin helppo korjata kuivaamalla veitsi huolellisesti hanassa pesun jälkeen.
Damaskusteräs
Damaskusteräs on ylellinen seos, jota käytetään usein japanilaisissa keittiöveitsissä . Michelin-tähdellä palkittujen kokkien ja arvostettujen ravintoloiden veitsissä. Tämä teräs koostuu erittäin kovasta ytimestä, jossa on pehmeämpiä teräksen kerroksia. Tuloksena on kauniita aaltoviivoja terässä. Lisääntyneen kovuutensa ansiosta terä leikkaa poikkeuksellisen tarkasti ja pitkäikäisesti, mikä vapauttaa sinut teroittamisen pakosta. Japanilainen Damaskusveitsi on puhdistettava käsin, jotta sen ylevä luonnollinen koristelu ja huomattavat ominaisuudet säilyvät.
Keramiikka
Keraamiset veitset ovat yhä suositumpia. Niillä on joitakin ei vähäpätöisiä etuja: terävät terät ja hygieeniset leikkaukset. Toisaalta tämä materiaali on hauraampaa ja siksi hauraampaa, mikä estää joitakin kokkeja tarttumasta siihen. Yksityiskohdat