Vertavuotavat veitset
Näytetään kaikki 20 tulosta
-
Victorinox jäniksen verenvuotoveitsi 10cm musta
-
Victorinox sininen fibrox keskipitkän terän terällä verenvuoto/leikkuuveitsi
-
A244100 Color Prof. 130mm Arcos-veitsi
-
Victorinox punainen fibrox keskipitkän terän terän verenvuotoveitsi
-
A243000 Väri Prof. Arcos-veitsi 150mm
-
Victorinox verenvuotoveitsi, jossa on ruusupuinen keskikärkiterä
-
A241500 Väri Prof. Arcos-veitsi 160mm
-
Victorinox verenvuotoveitsi, musta fibrox-kahva, ontto terä
-
A241400 Väri Prof. Arcos-veitsi 130mm
-
Victorinoxin keltainen fibrox suoraselkäinen verenvuotoveitsi
-
Victorinox musta fibrox suora selkä verenvuoto veitsi
-
Victorinox Swibo verenlaskuveitsi 5.8412
-
Victorinox sininen fibrox suora selkä verenvuoto veitsi
-
Victorinox Swibo verenvuoto veitsi suora selkäterä keltainen sirkka
-
Victorinox punainen fibrox suora selkä verenvuotoveitsi
-
Victorinox keltainen fibrox keskikärkinen terä verenlasku/leikkuuveitsi
-
Victorinox 20cm verenlaskuveitsi ruusupuu
-
Victorinox verenvuotoveitsi, jossa on vihreä fibrox keskikärkinen terä.
-
Victorinox jäniksen verenvuotoveitsi 10cm keltainen
-
Victorinox Bone-Out/Bleeding Knife Musta Fibrox Medium Tip terä
Veitsi on tarkoitettu ensisijaisesti ammattilaisille, kuten lihakauppiaille, teurastajille tai teurastamoissa työskentelevälle henkilökunnalle. Nimensä mukaisesti tämäntyyppistä veistä käytetään lihan poimimiseen ja vuodattamiseen . Ja jotta tämä onnistuisi helposti, sinun on tiedettävä, että verenvuodatusveitset on useimmiten varustettu paksuilla terillä, joissa on terävät kärjet . Erityisen tehokas terä, joka yhdistetään aina vahvaan ja ergonomisesti muotoiltuun kahvaan , joka tarjoaa ennennäkemättömän mukavuuden kädessä. Huomaa, että leikkausveitsen terä on joustavampi kuin luuttomaksi leikkaamisveitsi , mutta vähemmän jäykkä, joten ne täydentävät hyvin toisiaan. Täältä löydät kaikki suuren tuotemerkin verkkoveitset , jotka on tarkoitettu elintarvikealan ammattilaisille . Tehdä erittäin tarkkoja leikkauksia erilaisista hyllyillä tarjottavista lihoista ja siten herättää potentiaalisten asiakkaiden kateutta.