Available Filters

-

Kokoelmat
Déglon oikeakätinen teurastajan lakana

Teurastajan pistokkaat ja lehdet

Suodata

Näytetään kaikki 7 tulosta

Kaiken itseään kunnioittavan teurastajan on oltava veitsi, joka sopii hänen leikkauksiinsa. Ruhojen ja suurten luisten lihapalojen leikkaamiseen ei ole mitään parempaa kuin lihanleikkaajan lehti , joka tunnetaan myös nimellä couperet . Tämä on veitsi , joka on suunniteltu erityisesti liha-alan ammattilaisille , sillä siinä on suuri paksu terä , jonka teho on sellainen, että sillä voi helposti katkaista riistan ja siipikarjan luut. Voit varmasti ihmetellä sanan leikkausarkki alkuperää , tiedä, että se tulee yksinkertaisesti leikkausveitsen terän ja A5-tyypin paperiarkin samankaltaisuudesta. On totta, että leikkausarkki on usein terän pituus on 15-25 cm, mikä vastaa suunnilleen A5-formaattia. Kun lihaka-arkkia käytetään reunimmaisena ruhojen paloitteluun, mutta hieman liian usein unohdetaan, että sitä voidaan käyttää myös ruoan murskaamiseen, kun sitä käytetään litteänä. veitsi-tikari.fi on valinnut sinulle markkinoiden parhaat leikkurit ja teurastusarkit , ja kaikki parhaaseen hintaan. Laadukkaat lihanleikkausveitset, jotka kuuluvat suurille kulinaristisiin ammatteihin erikoistuneille nimille: voit jäljitellä kokeneiden ammattilaislihanleikkaajien eleitä!