
Pihviveitset
Näytetään kaikki 25 tulosta
-
Laatikkosarja 6 Laguiole Dozorme bubinga pihviveitsiä
-
Laatikkosarja 6 Dozorme Le Capucin oliivipihviveitsiä
-
6 Dozorme Le Capucin -pihviveitsen laatikollinen sarja
-
Laatikkosarja 6 Le Thiers pihviveitsiä Dozorme oliivipuuta
-
Laatikkosarja 6 ruostumattomasta teräksestä valmistettua tammipihviveitsiä
-
2 kpl Victorinox-pihviveitset 12cm vaahterapuu-sarja
-
2 kpl Kai Wasabi Black pihviveitset 12cm sarja
-
1896 Due Cigni pihviveitsi pähkinäterä 105mm
-
Arcos pihvi/pöytäveitsi – A371823
-
Opinel Intempora liha- ja siipikarjaveitsi N°222
-
Victorinox Swiss Modern Steak Knife 12cm hammastettu terä PP kahva
-
Opinel Intempora veistäjä N°220
-
Nogent *** Tichet Expert 11cm ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilliveitsi
-
Arcos Riviera A230500 130mm pihviveitsi
-
Déglon Brasserie pihviveitsi 12cm hammastettu terä
-
Victorinox Grand Maître POM musta taottu pihviveitsi
-
Victorinox Grand Maître pihviveitsi 12cm hammastetulla vaahteraterällä varustettuna
-
Victorinox SwissClassic Steak Knife 11cm musta hammastettu terä
-
Victorinox Grand Maître Rosewood 12cm ruusupuinen pihviveitsi
-
Arcos Nordika pihviveitsi 100mm
-
2 Victorinox Swiss Modern pihvi/pöytäveitsiä pähkinäpuu 12cm sahalaitainen terä
-
2 Due Cigni Toscana pihviveitsen sarja 11cm oliivipuuta
-
2 Victorinox Swiss Modern 12cm pihvi/pöytäveitsiä pähkinäpähkinäpuu
-
4 kpl TB Hector -pihviveitsisarja
-
TB Maestro ideal forge pihviveitsi 13cm
Lihaa ei ole helppo leikata sen koostumuksen vuoksi, ja siksi on kiinnostusta käyttää erityistä pöytäveitsen, kuten pihviveitsen , käyttöä. Sileällä tai hammastetulla terällä voit viipaloida lihaa tarkasti pysäyttämättä sitä ja ennen kaikkea vaivattomasti!
Mitkä ovat pihviveitsen erityisominaisuudet?
Ensinnäkin pihviveitsessä on oltava erinomainen leikkuureuna , jotta saat puhtaita leikkauksia ja vältät pienet, epätasaiset palat. Useimmiten valmistettu ruostumattomasta teräksestä ruostumattomuuden ja pesukoneyhteensopivuuden vuoksi , terä voi olla sileä tai hammastettu . Sileä reuna sopii paremmin niin sanotuille herkille, mureille lihoille, kun taas hammastettu reuna sopii paremmin vaikeammin leikattaville, lyhyesti sanottuna kovemmille lihoille. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hammastettu terä vaatii vähemmän huoltoa kuin sileä terä, koska se on teroitettava harvemmin, vaikka tämä toimenpide on hieman monimutkaisempi. Pihviveitsen koko on lähellä pöytäveitsen kokoa. Sen terän pituus on usein 9-13 cm käyttäjän mieltymyksistä riippuen. Tämä vaikuttaa luonnollisesti veitsen kokonaismittoihin. Mitä suuremmat kädet sinulla on, sitä isompi veitsen on oltava, ja päinvastoin! Kaiken tämän tarkoituksena on saada pihviveitsi, joka on mukautettu käden morfologiaan, jotta sitä olisi miellyttävä käyttää päivittäin.
Miten valitset pihviveitsen kahvan?
Kun kyse on pihviveitsesi kahvasta, käytettävissäsi on lukuisia eri materiaaleja. Vaikka esteettinen näkökohta on tietysti tärkeä, sinun on oltava varovainen, ettet jätä huomiotta tiettyjä yksityiskohtia. Sinun on oltava tarkkana, että valitset ergonomisen, jopa liukumattoman kahvan, joka estää kättäsi liukumasta….. Liha ei ole koostumuksensa vuoksi helppo ruoka leikata, minkä vuoksi on kiinnostavaa käyttää erityistä pöytäveitsen, kuten pihviveitsen , käyttöä. Sileällä tai hammastetulla terällä voit viipaloida lihan tarkasti pysäyttämättä sitä ja ennen kaikkea vaivattomasti!
Mitkä ovat pihviveitsen erityisominaisuudet?
Ensinnäkin pihviveitsessä on oltava erinomainen leikkuureuna , jotta saat puhtaita leikkauksia ja vältät pienet, epätasaiset palat. Useimmiten valmistettu ruostumattomasta teräksestä ruostumattomuuden ja pesukoneyhteensopivuuden vuoksi , terä voi olla sileä tai hammastettu . Sileä reuna sopii paremmin niin sanotuille herkille, mureille lihoille, kun taas hammastettu reuna sopii paremmin vaikeammin leikattaville, lyhyesti sanottuna kovemmille lihoille. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hammastettu terä vaatii vähemmän huoltoa kuin sileä terä, koska se on teroitettava harvemmin, vaikka tämä toimenpide on hieman monimutkaisempi. Pihviveitsen koko on lähellä pöytäveitsen kokoa. Sen terän pituus on usein 9-13 cm käyttäjän mieltymyksistä riippuen. Tämä vaikuttaa luonnollisesti veitsen kokonaismittoihin. Mitä suuremmat kädet sinulla on, sitä isompi veitsen on oltava, ja päinvastoin! Kaiken tämän tarkoituksena on saada pihviveitsi, joka on mukautettu käden morfologiaan, jotta sitä olisi miellyttävä käyttää päivittäin.
Miten valitset pihviveitsen kahvan?
Kun kyse on pihviveitsesi kahvasta, käytettävissäsi on lukuisia eri materiaaleja. Vaikka esteettinen näkökohta on tietysti tärkeä, sinun on oltava varovainen, ettet jätä huomiotta tiettyjä yksityiskohtia. Sinun on oltava tarkkana, että valitset kahvan, joka on ergonominen tai jopa liukumaton, jotta kätesi ei liukastu, mikä tekee sen käytöstä turvallisempaa. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota huoltoon, sillä jos olet astianpesukoneen harrastaja, sinun on varmistettava, että valitset yhteensopivan materiaalin. Tämä koskee erityisesti muovimateriaaleja, kuten polypropeenia ja ABS:ää, mutta ei puuta, joka on puhdistettava käsin. Etsitkö helppohoitoista puukahvaa? Käänny komposiittimateriaalien, kuten Polywoodin puoleen, jolla on puun ulkonäkö ja muovin ominaisuudet!
Huippumerkkien pihviveitset
Jotta pihviveitset kestäisivät pitkään, suosittelemme ostamaan laadukkaita pihviveitsiä parhaista ruokailuvälinemerkeistä. Me veitsi-tikari.fi-sivustolla olemme valinneet veitset ruoanlaittomaailman suurimmilta nimiltä, kuten Arcos, Opinel, Victorinox ja monet muut. Mukana on myös poikkeuksellisia, arvostettuja japanilaisia tuotemerkkejä, kuten Yaxell tai Kai. Lisätietoja