
Keittiöveitset
Näytetään tulokset 1–52 / 819
-
Laatikkosarja 6 Le Thiers pihviveitsiä Dozorme oliivipuuta
-
Laatikkosarja 6 Laguiole Dozorme bubinga pihviveitsiä
-
Laatikkosarja 6 Dozorme Le Capucin oliivipihviveitsiä
-
6 Dozorme Le Capucin -pihviveitsen laatikollinen sarja
-
Tyhjä kotelo 6 KOTAI-veitselle
-
Laatikkosarja 6 ruostumattomasta teräksestä valmistettua tammipihviveitsiä
-
2 kpl Victorinox-pihviveitset 12cm vaahterapuu-sarja
-
WILCO ketjupukusuojahanska
-
Victorinoxin erittäin kestävä suojakäsine
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Goyon-Chazeau Grand Tradi kokkiveitsi 13cm pähkinäpuu
-
11cm täysruostumattomasta teräksestä valmistettu Camembert-veitsi saksanpähkinäkahvalla
-
Deba Arcos Nordika veitsi 170mm
-
Victorinox Swiss Classic taittuva yleiskäyttöinen veitsi punainen sileä
-
Victorinox Swiss Classic 24-osainen pihvisetti musta
-
Fukito Santoku veitsi 18cm eebenpuu X50
-
Okinawa Gyuto japanilainen veitsi – Samura
-
Universal Arcos teurastajan arkki 22cm POM
-
Sujihiki Damaskusveitsi Böker Kitchen – oliivipuuta
-
KC465 Kanetsune Seki Kiritsuke -veitsi
-
Opinel hammastettu kuorimaveitsi n°313 Essentiels-sarja – vihreä
-
Victorinox Grand Maître pihviveitsi 12cm hammastetulla vaahteraterällä varustettuna
-
Victorinox Swibo verenlaskuveitsi 5.8412
-
Victorinox luuttomaksi leikkaava veitsi kapea terä käänteinen selkä fibrox punainen
-
Déglon oikeakätinen teurastajan lakana
-
Victorinoxin vihreä kuorintaveitsi, jossa on 20 cm:n joustava terä.
-
Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni veitsi
-
170mm Nakiri SekiRyu veitsi
-
Kai 15cm Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi
-
Kai 9cm Shun Damask ruostumattomasta teräksestä valmistettu vihannesveitsi
-
Bodum universal veitsilohko valkoinen
-
Maserin GOURMET puksipuuveitsi
-
Arcos Table 110mm pihviveitsi, sileä/raastettu
-
A233500 180mm Riviera Arcos-veitsi
-
4 Opinel Essentiels Loft -veitsen sarja
-
Yaxell SUPER GOU veistoveitsi
-
Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm veitsi
-
Victorinox kuorintaveitsi “Chef” 8cm vaahtera
-
Pakka KOTAI kuorintaveitsi
-
Ebano 24-osainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruokailuvälinetarjotin
-
MO-V kuorimaveitsi – Samura
-
Ketu leipäveitsi – Yaxell
-
Arcos pöytä-/pihviveitsi 11cm hammastettu terä – 375900
-
Teak Haus neliönmuotoinen leikkuulauta
-
Nordika Arcos kokkiveitsi 21cm
-
Victorinox Grand Maître taottu leipäveitsi 23 cm POM
-
Victorinox SwissClassic fileerausveitsi 20cm musta – laatikko
-
Victorinox kaato puukko kapealla terällä ja mustalla fibrox selkämyksellä.
-
Victorinox luuttomaksi leikkaava veitsi, jossa on kapea kulunut terä ja musta fibrox suora selkämys
-
Déglon damascus veistä veistä corian kahva
-
Victorinox viipalointiveitsi vaahterakahvalla
Jotta voit kokata hyvin, tarvitset varmasti lahjakkuutta, kokemusta, mutta myös oikeita laitteita, tässä tapauksessa hyviä keittiöveitsiä . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi keittiöveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on etuna suuri monikäyttöisyys, sillä sillä voi leikata… Hyvään ruoanlaittoon tarvitaan toki lahjakkuutta ja kokemusta, mutta myös oikeat välineet, tässä tapauksessa hyvät kokin veitset . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi kokkiveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on hyötyä sen suuresta monipuolisuudesta, sillä sillä voi leikata erilaisia elintarvikkeita ilman pienintäkään vaikeutta ja eri muotoisina. Sen terän pituus on 15 cm:n ja 30 cm:n välillä, mikä tarjoaa vakautta, hallintaa ja hiljaista voimaa leikkaamisen aikana. Sen suora, terävä kärki lävistää.
Santoku-veitsi
Santoku-veitsi puolestaan on peräisin Japanista, mutta se on valloittanut koko maailman. Pienempi, sen terä on noin 18 cm pitkä. Se on joskus hunajakennomainen, mikä estää ruokaa tarttumasta teräkseen. Terän kärki laskee alaspäin, mikä on käytännöllistä pystysuorassa käsittelyssä. Tämä japanilainen keittiöveitsi on yhtä monipuolinen kuin eurooppalainen vastineensa, sillä erona on, että se perustuu hieman enemmän tarkkuuteen ja ohjattavuuteen.
Mikä teräs keittiöveitsellesi?
Keittiöveitsiä on kolmea pääseosta: ruostumatonta terästä, hiiliterästä ja Damaskusterästä. Unohtamatta keraamista, joka on oma materiaalinsa.
Ruostumaton teräs
Ruostumaton teräs sopii erinomaisesti keittiössä aloittamiseen, sillä se ruostuu vähän ja palvelee suhteellisen pitkään. Jos teräs ei ole liian kovaa, voit teroittaa terän aika ajoin itse, jotta se saa takaisin laadukkaan terän. Ja jos kahva on synteettistä, sinun ei tarvitse puhdistaa sitä käsin, sillä veitsi voi mennä suoraan astianpesukoneeseen. Ruostumattomia teräksiä on monenlaisia, yksinkertaisimmista vaatimattomaan budjettiin sopivista aina vaativille käyttäjille tarkoitettuihin taidokkaimpiin.
Hiiliteräs
Hiiliteräs on hyvin yleistä ammattilaiskeittiöveitsissä . Sen vahvistettu kovuus tekee siitä hauraamman ja vaikeamman teroittaa, mutta toisaalta terän leikkausreuna toimii ajan mittaan huomattavasti paremmin. Se on myös teräs, joka voi syöpyä, jos se altistuu vedelle pitkään. Tämä herkkyys on kuitenkin helppo korjata kuivaamalla veitsi huolellisesti hanassa pesun jälkeen.
Damaskusteräs
Damaskusteräs on ylellinen seos, jota käytetään usein japanilaisissa keittiöveitsissä . Michelin-tähdellä palkittujen kokkien ja arvostettujen ravintoloiden veitsissä. Tämä teräs koostuu erittäin kovasta ytimestä, jossa on pehmeämpiä teräksen kerroksia. Tuloksena on kauniita aaltoviivoja terässä. Lisääntyneen kovuutensa ansiosta terä leikkaa poikkeuksellisen tarkasti ja pitkäikäisesti, mikä vapauttaa sinut teroittamisen pakosta. Japanilainen Damaskusveitsi on puhdistettava käsin, jotta sen ylevä luonnollinen koristelu ja huomattavat ominaisuudet säilyvät.
Keramiikka
Keraamiset veitset ovat yhä suositumpia. Niillä on joitakin ei vähäpätöisiä etuja: terävät terät ja hygieeniset leikkaukset. Toisaalta tämä materiaali on hauraampaa ja siksi hauraampaa, mikä estää joitakin kokkeja tarttumasta siihen. Yksityiskohdat