
Keittiöveitset
Näytetään tulokset 1–52 / 819
-
Laatikkosarja 6 Laguiole Dozorme bubinga pihviveitsiä
-
Laatikkosarja 6 Dozorme Le Capucin oliivipihviveitsiä
-
6 Dozorme Le Capucin -pihviveitsen laatikollinen sarja
-
Laatikkosarja 6 Le Thiers pihviveitsiä Dozorme oliivipuuta
-
Tyhjä kotelo 6 KOTAI-veitselle
-
Laatikkosarja 6 ruostumattomasta teräksestä valmistettua tammipihviveitsiä
-
2 kpl Victorinox-pihviveitset 12cm vaahterapuu-sarja
-
WILCO ketjupukusuojahanska
-
Victorinoxin erittäin kestävä suojakäsine
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Kai joustava leikkuulauta
-
Nordika Arcos 14cm keittiöveitsi
-
Victorinox Grand Maître taottu POM linnun nokka veitsi 8cm
-
Victorinox SwissClassic luuttomaksi leikkaava veitsi 6.8413.15B – kortissa
-
Opinel juustoveitsi- ja haarukkasarja
-
Victorinox Bone-Out/Bleeding Knife Musta Fibrox Medium Tip terä
-
Darkwood Déglon -linnun nokkaveitsi apuveitsi
-
TB Maestro Ideal forge keittiöveitsi 15cm
-
KC955 Sujihiki Kanetsune -veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki Santoku taskuveitsi
-
Kai Seki Magoroku Punapuu 17cm Santoku veitsi
-
Kai 15cm yleispuukko Tim Mälzer Kamagata
-
G.David Laguiole juustoveitsi oliivipuukahvalla varustettuna
-
Opinel Intempora Santoku veitsi N°219
-
A241500 Väri Prof. Arcos-veitsi 160mm
-
Opinel vihannesveitsi N°114 Omenanvihreä
-
6 kpl Roger Goldsmithin ruostumattomasta teräksestä valmistetut tammipihviveitset.
-
Suncraft Senzo WA 8cm kuorintaveitsi, 8cm
-
Wusaki Damascus Santoku-veitsi 10Cr 17cm
-
Victorinox Swiss Classic Utility Knife 8cm sileä keskikärki vaaleanpunainen
-
2 kpl Sayuto sequoia San Maï veitset – Chef Office
-
3 Harakiri veitsen sarja – Samura
-
Bambusta valmistettu Santoku-veitsi – Samura
-
165mm Santoku-veitsi – SekiRyu
-
Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180 veitsi
-
Opinel Essentiels kuorimaveitsi n°315 vihreä terä 6cm
-
Victorinox Grand Maître POM musta taottu pihviveitsi
-
Victorinox Swibo teurastusveitsi, kapea terä, sirkkakahvainen kahva
-
Victorinox vihreä fibrox käänteinen luuttomaksi leikkaava veitsi, kapea terä
-
Ideal Sabatier DEG Déglon leipäveitsi
-
Victorinox musta kuorintaveitsi, jossa käytetty joustava terä 20cm
-
Usuba Due Cigni Hakucho veitsi 18cm
-
Yaxell Super Gou 12cm kuorintaveitsi
-
Tyhjä keittiökotelo – Wusaki
-
Kai 15cm Shun Damask ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiöveitsi
-
Au Nain ergo osteriveitsi
-
Maserin GOURMET bokote-veitsi
-
Böker Keraaminen keittiöveitsi 1300C25 117mm
-
A233624 Riviera 200 mm Arcos-veitsi
-
Opinel Toimistoveitsi N°112 Mandariini
-
Triangle lullaby chopper 23cm yksiteräinen hakkuri
Jotta voit kokata hyvin, tarvitset varmasti lahjakkuutta, kokemusta, mutta myös oikeita laitteita, tässä tapauksessa hyviä keittiöveitsiä . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi keittiöveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on etuna suuri monikäyttöisyys, sillä sillä voi leikata… Hyvään ruoanlaittoon tarvitaan toki lahjakkuutta ja kokemusta, mutta myös oikeat välineet, tässä tapauksessa hyvät kokin veitset . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi kokkiveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on hyötyä sen suuresta monipuolisuudesta, sillä sillä voi leikata erilaisia elintarvikkeita ilman pienintäkään vaikeutta ja eri muotoisina. Sen terän pituus on 15 cm:n ja 30 cm:n välillä, mikä tarjoaa vakautta, hallintaa ja hiljaista voimaa leikkaamisen aikana. Sen suora, terävä kärki lävistää.
Santoku-veitsi
Santoku-veitsi puolestaan on peräisin Japanista, mutta se on valloittanut koko maailman. Pienempi, sen terä on noin 18 cm pitkä. Se on joskus hunajakennomainen, mikä estää ruokaa tarttumasta teräkseen. Terän kärki laskee alaspäin, mikä on käytännöllistä pystysuorassa käsittelyssä. Tämä japanilainen keittiöveitsi on yhtä monipuolinen kuin eurooppalainen vastineensa, sillä erona on, että se perustuu hieman enemmän tarkkuuteen ja ohjattavuuteen.
Mikä teräs keittiöveitsellesi?
Keittiöveitsiä on kolmea pääseosta: ruostumatonta terästä, hiiliterästä ja Damaskusterästä. Unohtamatta keraamista, joka on oma materiaalinsa.
Ruostumaton teräs
Ruostumaton teräs sopii erinomaisesti keittiössä aloittamiseen, sillä se ruostuu vähän ja palvelee suhteellisen pitkään. Jos teräs ei ole liian kovaa, voit teroittaa terän aika ajoin itse, jotta se saa takaisin laadukkaan terän. Ja jos kahva on synteettistä, sinun ei tarvitse puhdistaa sitä käsin, sillä veitsi voi mennä suoraan astianpesukoneeseen. Ruostumattomia teräksiä on monenlaisia, yksinkertaisimmista vaatimattomaan budjettiin sopivista aina vaativille käyttäjille tarkoitettuihin taidokkaimpiin.
Hiiliteräs
Hiiliteräs on hyvin yleistä ammattilaiskeittiöveitsissä . Sen vahvistettu kovuus tekee siitä hauraamman ja vaikeamman teroittaa, mutta toisaalta terän leikkausreuna toimii ajan mittaan huomattavasti paremmin. Se on myös teräs, joka voi syöpyä, jos se altistuu vedelle pitkään. Tämä herkkyys on kuitenkin helppo korjata kuivaamalla veitsi huolellisesti hanassa pesun jälkeen.
Damaskusteräs
Damaskusteräs on ylellinen seos, jota käytetään usein japanilaisissa keittiöveitsissä . Michelin-tähdellä palkittujen kokkien ja arvostettujen ravintoloiden veitsissä. Tämä teräs koostuu erittäin kovasta ytimestä, jossa on pehmeämpiä teräksen kerroksia. Tuloksena on kauniita aaltoviivoja terässä. Lisääntyneen kovuutensa ansiosta terä leikkaa poikkeuksellisen tarkasti ja pitkäikäisesti, mikä vapauttaa sinut teroittamisen pakosta. Japanilainen Damaskusveitsi on puhdistettava käsin, jotta sen ylevä luonnollinen koristelu ja huomattavat ominaisuudet säilyvät.
Keramiikka
Keraamiset veitset ovat yhä suositumpia. Niillä on joitakin ei vähäpätöisiä etuja: terävät terät ja hygieeniset leikkaukset. Toisaalta tämä materiaali on hauraampaa ja siksi hauraampaa, mikä estää joitakin kokkeja tarttumasta siihen. Yksityiskohdat