
Keittiöveitset
Näytetään tulokset 1–52 / 819
-
Laatikkosarja 6 Laguiole Dozorme bubinga pihviveitsiä
-
Laatikkosarja 6 Dozorme Le Capucin oliivipihviveitsiä
-
6 Dozorme Le Capucin -pihviveitsen laatikollinen sarja
-
Laatikkosarja 6 Le Thiers pihviveitsiä Dozorme oliivipuuta
-
Tyhjä kotelo 6 KOTAI-veitselle
-
Laatikkosarja 6 ruostumattomasta teräksestä valmistettua tammipihviveitsiä
-
2 kpl Victorinox-pihviveitset 12cm vaahterapuu-sarja
-
WILCO ketjupukusuojahanska
-
Victorinoxin erittäin kestävä suojakäsine
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Triangle lullaby chopper 18cm yksiteräinen leikkuri
-
18cm Santoku Jaku Seki Ryu veitsi
-
Yaxell Taishi kokkiveitsi 20cm
-
Victorinox Swiss Modern pöytä musta 24-osainen ruokailuvälinesarja
-
Fukito 9cm Pakka San Maï kuorimaveitsi
-
4 TB Auguste -pihviveitsen sarja
-
Top Cutlery musta ABS-veitsilohko
-
Böker Damascus Black Santoku -veitsi
-
Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150 veitsi
-
Opinel Essentiels kuorimaveitsi n°315 punainen 6cm terä
-
Victorinox Grand Maître POM musta taottu kaiverrusveitsi
-
Victorinox Swibo teurastusveitsi, kapea terä, käänteinen selkäosa
-
Victorinox luuttomaksi leikkaava veitsi kapea terä käänteinen selkä fibrox valkoinen
-
Victorinox sininen fibrox suora selkä verenvuoto veitsi
-
Victorinox keittiöveitsi 18cm musta
-
Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni veitsi
-
165mm Deba SekiRyu veitsi
-
Tyhjä keittiökotelo – Wusaki
-
Nakiri Kai veitsi 16,5cm Shun damas ruostumaton teräs
-
Opinel aamiaisveitsi oranssi 11.5cm ruostumaton teräs
-
Opinel Trio Parallel -laatikko
-
7 Böker 130425SET Damaskusveitsen lohko (Böker 130425SET)
-
Arcos Riviera kokkiveitsi – 250mm
-
Opinel toimistoveitsi N°112 Aubergine
-
Arcos Linea 140mm mikrohampainen monitoimiveitsi
-
3 kpl Wusaki San Mai 10Cr15 Pakkawood veitset – Universal Chef Office – Universal Chef Office
-
Laatikko 20 Victorinox Swiss Classic 10cm flashy toimistoveitset valikoituja
-
Nahka ja kangas veitsilaukku KOTAI
-
Victorinox Swiss Modern 12-osainen pastellinvihreä pihvisetti
-
Victorinox 24-osainen kotitalousvälinesetti, jossa 6 pöytäveitsiä
-
TB Maestro Ideal Forge kinkkuveitsi 30cm
-
Arcos Office Natura -veitsi
-
Opinel toimistoveitsi n°112 fuksiaa
-
Deba SekiRyu veitsi 15cm puukahva – SRH300
-
Deba SekiRyu pieni veitsi 105mm ABS musta – SRP301
-
Victorinox Swiss Modern Chef’s knife musta kahva
-
Victorinox nylkyveitsi 15cm musta
-
Victorinox luuttomaksi leikkaava veitsi, jossa on musta fibrox-kääntöterä
-
Victorinox teurastusveitsi, jossa on keltainen fibrox-kahva
-
Victorinox Santoku veitsi musta 17cm hunajakennomainen terä
-
1896 Due Cigni kokkiveitsi pähkinäpuu 15cm terä
Jotta voit kokata hyvin, tarvitset varmasti lahjakkuutta, kokemusta, mutta myös oikeita laitteita, tässä tapauksessa hyviä keittiöveitsiä . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi keittiöveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on etuna suuri monikäyttöisyys, sillä sillä voi leikata… Hyvään ruoanlaittoon tarvitaan toki lahjakkuutta ja kokemusta, mutta myös oikeat välineet, tässä tapauksessa hyvät kokin veitset . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi kokkiveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on hyötyä sen suuresta monipuolisuudesta, sillä sillä voi leikata erilaisia elintarvikkeita ilman pienintäkään vaikeutta ja eri muotoisina. Sen terän pituus on 15 cm:n ja 30 cm:n välillä, mikä tarjoaa vakautta, hallintaa ja hiljaista voimaa leikkaamisen aikana. Sen suora, terävä kärki lävistää.
Santoku-veitsi
Santoku-veitsi puolestaan on peräisin Japanista, mutta se on valloittanut koko maailman. Pienempi, sen terä on noin 18 cm pitkä. Se on joskus hunajakennomainen, mikä estää ruokaa tarttumasta teräkseen. Terän kärki laskee alaspäin, mikä on käytännöllistä pystysuorassa käsittelyssä. Tämä japanilainen keittiöveitsi on yhtä monipuolinen kuin eurooppalainen vastineensa, sillä erona on, että se perustuu hieman enemmän tarkkuuteen ja ohjattavuuteen.
Mikä teräs keittiöveitsellesi?
Keittiöveitsiä on kolmea pääseosta: ruostumatonta terästä, hiiliterästä ja Damaskusterästä. Unohtamatta keraamista, joka on oma materiaalinsa.
Ruostumaton teräs
Ruostumaton teräs sopii erinomaisesti keittiössä aloittamiseen, sillä se ruostuu vähän ja palvelee suhteellisen pitkään. Jos teräs ei ole liian kovaa, voit teroittaa terän aika ajoin itse, jotta se saa takaisin laadukkaan terän. Ja jos kahva on synteettistä, sinun ei tarvitse puhdistaa sitä käsin, sillä veitsi voi mennä suoraan astianpesukoneeseen. Ruostumattomia teräksiä on monenlaisia, yksinkertaisimmista vaatimattomaan budjettiin sopivista aina vaativille käyttäjille tarkoitettuihin taidokkaimpiin.
Hiiliteräs
Hiiliteräs on hyvin yleistä ammattilaiskeittiöveitsissä . Sen vahvistettu kovuus tekee siitä hauraamman ja vaikeamman teroittaa, mutta toisaalta terän leikkausreuna toimii ajan mittaan huomattavasti paremmin. Se on myös teräs, joka voi syöpyä, jos se altistuu vedelle pitkään. Tämä herkkyys on kuitenkin helppo korjata kuivaamalla veitsi huolellisesti hanassa pesun jälkeen.
Damaskusteräs
Damaskusteräs on ylellinen seos, jota käytetään usein japanilaisissa keittiöveitsissä . Michelin-tähdellä palkittujen kokkien ja arvostettujen ravintoloiden veitsissä. Tämä teräs koostuu erittäin kovasta ytimestä, jossa on pehmeämpiä teräksen kerroksia. Tuloksena on kauniita aaltoviivoja terässä. Lisääntyneen kovuutensa ansiosta terä leikkaa poikkeuksellisen tarkasti ja pitkäikäisesti, mikä vapauttaa sinut teroittamisen pakosta. Japanilainen Damaskusveitsi on puhdistettava käsin, jotta sen ylevä luonnollinen koristelu ja huomattavat ominaisuudet säilyvät.
Keramiikka
Keraamiset veitset ovat yhä suositumpia. Niillä on joitakin ei vähäpätöisiä etuja: terävät terät ja hygieeniset leikkaukset. Toisaalta tämä materiaali on hauraampaa ja siksi hauraampaa, mikä estää joitakin kokkeja tarttumasta siihen. Yksityiskohdat