
Juustoveitset
Näytetään kaikki 9 tulosta
-
Victorinox Juusto- ja voiveitsi 21cm musta fibrox hunajakennoterä
-
Opinel juustoveitsi- ja haarukkasarja
-
G.David Laguiole juustoveitsi oliivipuukahvalla varustettuna
-
Victorinox SwissClassic Juustoveitsi musta 11cm
-
Nontron juustoveitsi pallokahvalla
-
11cm täysruostumattomasta teräksestä valmistettu Camembert-veitsi saksanpähkinäkahvalla
-
11cm täysi eebenpuu kahva ruostumattomasta teräksestä valmistettu Camembert veitsi
-
Camembert-veitsi, koko 11cm pistaasikahva, ruostumatonta terästä.
-
11cm täysruostumattomasta teräksestä valmistettu Camembert-veitsi oliivipuinen kahva
Juustoveitsiä käytetään pääasiassa juuston viipalointiin. Siinä on rei’itetty tai hunajakennomainen terä, joka estää pehmeän juuston tarttumisen. Kovia juustoja se viipaloi kiinteällä, ohuella terällä.
Välttämätön lisävaruste hyvän juuston nauttimiseen
Kaikki rakastavat juustoa , ruokaa, jota tarjotaan usein lautasella runsaan aterian jälkeen. Mutta jotta voit nauttia tästä herkusta täysillä, sinun on osattava leikata se kunnolla sopivalla veitsellä . Ja tässä olet oikeassa paikassa, tämä on sivuston kategoria, joka sisältää vain laadukkaita juustoveitsiä . Triangle , Laguiole , Nontron , Victorinox : korkeatasoisia valmistajia, jotka tekevät jatkuvasti juustoveitset suurimpien pöytien arvoisia.
Mikä veitsi millekin juustolle?
Oikean juustoveitsen valitseminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Tämä johtuu siitä, että juusto on ruoka, jolla on oma tekstuurinsa ja tahnatyyppinsä. Itse asiassa kaikki tietävät, että joissakin juustoissa on kova, notkea, juokseva tai pehmeä tahna. Ja tietysti tahnasta riippuen sovitettu veitsi ei ole samanlainen! Esimerkiksi tässä kategoriassa voit löytää monia kaksiteräisiä veitsiä , joita yleensä ajattelemme ensimmäisenä, kun mainitsemme sanan “juustoveitsi “. Tämäntyyppinen veitsi on ihanteellinen pehmeiden juustojen leikkaamiseen helposti ja tarkasti: terän päässä olevaa kaksoiskärkeä käytetään ilmeisesti siihen, että juusto voidaan helposti tarjoilla lautaselle pistämällä sitä. Löytyy myös veitsiä, joiden terässä on useita reikiä . Tämä ei ole valmistusvirhe, vaan se on jopa tehty tarkoituksella, jotta juoksevaa juustoa voi viipaloida ilman, että se tarttuu terään. Löydät myös sarjoja, jotka sisältävät juustoveitsen ja siihen sopivan haarukan tarjoilua varten: täydellisiä lahjasarjoja kaikille juustojen ystäville!