
Keittiöveitset
Näytetään tulokset 1–52 / 819
-
Laatikkosarja 6 Laguiole Dozorme bubinga pihviveitsiä
-
Laatikkosarja 6 Dozorme Le Capucin oliivipihviveitsiä
-
6 Dozorme Le Capucin -pihviveitsen laatikollinen sarja
-
Laatikkosarja 6 Le Thiers pihviveitsiä Dozorme oliivipuuta
-
Tyhjä kotelo 6 KOTAI-veitselle
-
Laatikkosarja 6 ruostumattomasta teräksestä valmistettua tammipihviveitsiä
-
2 kpl Victorinox-pihviveitset 12cm vaahterapuu-sarja
-
WILCO ketjupukusuojahanska
-
Victorinoxin erittäin kestävä suojakäsine
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Harakiri kuorimaveitsi – Samura
-
4 kpl Maserin Stakni pihviveitset 22cm sarja
-
Victorinox Grand Maître taottu leipäveitsi 26cm POM POM
-
Berard Nerro -leikkuulauta kanavalla varustettuna
-
Nogent *** puinen kuorimaveitsi 1 ruostumattomasta teräksestä valmistettu aukko
-
17cm Victorinox Grand Maître Rosewood taottu Santoku-veitsi
-
Victorinox SwissClassic 17cm musta Santoku-veitsi lahjapakkauksessa
-
Victorinox Dual Grip kapea taipuisa luuttomaksi leikkaava veitsi
-
Oryx Déglon -leipäveitsi
-
Déglon Damascus kuorimaveitsi Corian kahvalla
-
Valkoinen keraaminen yleiskäyttöinen veitsi 8cm – TB
-
Au Nain 9cm musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuorintaveitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki leipäveitsi
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm keittiöveitsi
-
Kai Santoku veitsi 18cm Shun Nagare damas ruostumaton teräs
-
Victorinox SwissClassic Green 12cm pizza- ja pihviveitsi
-
Opinel Intempora kartioveitsi N°221
-
A241700 Väri Prof. Arcos veitsi 200mm
-
Opinel Intempora leipäveitsi N°216
-
KAI Wasabi Musta keittiöveitsi – 20 cm terä
-
Musta kolmio pizzapyörä
-
Suncraft Senzo WA 15cm Santoku veitsi
-
3 kpl Wusaki Damascus 10Cr veitset – Chef Universel Office – Chef Universel Office
-
Victorinox Swiss Classic Paring Knife 8cm hammastettu keskikärki keltainen
-
Nogent yksisärmäinen kuorimakone – Expert
-
Victorinox veitsiteline laatikolle
-
3 bambuveitsen sarja – Samura
-
Rulla 4 ammattilaisveitselle ja tarvikkeille
-
Böker Damascus Musta kokkiveitsi
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 veitsi
-
Opinel Parallel Lihaveitsilohko
-
Victorinox Grand Maître taottu kielikampelaveitsi 20cm vaahtera
-
Victorinox Swibo kielikampelaveitsi, jossa on joustava terä ja sirkkakahva.
-
Victorinox keltainen fibrox käänteinen luuttomaksi leikkaava veitsi, kapea terä
-
Victorinox musta fibrox suora selkä verenvuoto veitsi
-
Victorinox lohiveitsi ruusupuu hunajakennoterä 30cm
-
22cm Due Cigni Hakucho sashimi veitsi
-
Kodeba SekiRyu 110mm veitsi
-
Wusaki Pakka keittiökotelo
-
Kai Shun kielikampelafileveitsi, 18cm joustava terä
-
Opinel pyökkipuinen aamiaisveitsi 11.5cm ruostumatonta terästä
Jotta voit kokata hyvin, tarvitset varmasti lahjakkuutta, kokemusta, mutta myös oikeita laitteita, tässä tapauksessa hyviä keittiöveitsiä . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi keittiöveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on etuna suuri monikäyttöisyys, sillä sillä voi leikata… Hyvään ruoanlaittoon tarvitaan toki lahjakkuutta ja kokemusta, mutta myös oikeat välineet, tässä tapauksessa hyvät kokin veitset . Tämän kategorian kautta löydät helposti tarvitsemasi kokkiveitset . Valmistitpa sitten aamiaista, lounasta tai jopa päivällistä, laajassa keittiöveitsien ja -välineiden valikoimassamme voit työstää kaikki ruokasi poikkeuksetta, suurimmalla huolellisuudella, suurimmalla tarkkuudella.
Keittiöveitsi, mitä varten?
Jos olet vasta aloittanut ruoanlaiton, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi käyttää oikeaa keittoveitsiä eikä pelkkää perusveitsiä. Molemmathan leikkaavat. Saatat tuntea olosi hieman eksyneeksi mallien moninaisuuden edessä. Saatat jopa pitää sitä hieman turhana ja varattuna nirsoilevalle eliitille. Mutta sitä se ei ole. Jos yksinkertaisesti rakastat hyvää ruokaa, oikea keittiöveitsi on välttämätön pehmeiden, mehukkaiden tai rapeiden tekstuurien saavuttamiseksi ja huumaavien tuoksujen vapauttamiseksi. Leikkaamalla puhtaasti, ilman ponnistelua tai painetta se estää ruoan murskautumisen, säilyttää sen rakenteen, vähentää mehuhävikkiä ja mahdollistaa tasaisen kypsymisen. Gastronomit arvostavat myös ruoan siistiä esillepanoa, joka imartelee silmää ja herättää ruokahalun. Keittiöveitsi on välttämätön, kun haluat järjestää ainekset oikein lautaselle tai kattaa ruokahalua herättävät lautaset.
Mikä veitsi keittiöön?
Kotona tai työpaikalla kaksi tärkeintä keittoveitsiä ovat Kokkiveitsi ja Santoku-veitsi . Ne leikkaavat huolellisesti lähes kaikki elintarvikkeet ja ovat välttämättömiä useiden ruokalajien valmistuksessa.
Kokkiveitsi
Kokkiveitsestä on hyötyä sen suuresta monipuolisuudesta, sillä sillä voi leikata erilaisia elintarvikkeita ilman pienintäkään vaikeutta ja eri muotoisina. Sen terän pituus on 15 cm:n ja 30 cm:n välillä, mikä tarjoaa vakautta, hallintaa ja hiljaista voimaa leikkaamisen aikana. Sen suora, terävä kärki lävistää.
Santoku-veitsi
Santoku-veitsi puolestaan on peräisin Japanista, mutta se on valloittanut koko maailman. Pienempi, sen terä on noin 18 cm pitkä. Se on joskus hunajakennomainen, mikä estää ruokaa tarttumasta teräkseen. Terän kärki laskee alaspäin, mikä on käytännöllistä pystysuorassa käsittelyssä. Tämä japanilainen keittiöveitsi on yhtä monipuolinen kuin eurooppalainen vastineensa, sillä erona on, että se perustuu hieman enemmän tarkkuuteen ja ohjattavuuteen.
Mikä teräs keittiöveitsellesi?
Keittiöveitsiä on kolmea pääseosta: ruostumatonta terästä, hiiliterästä ja Damaskusterästä. Unohtamatta keraamista, joka on oma materiaalinsa.
Ruostumaton teräs
Ruostumaton teräs sopii erinomaisesti keittiössä aloittamiseen, sillä se ruostuu vähän ja palvelee suhteellisen pitkään. Jos teräs ei ole liian kovaa, voit teroittaa terän aika ajoin itse, jotta se saa takaisin laadukkaan terän. Ja jos kahva on synteettistä, sinun ei tarvitse puhdistaa sitä käsin, sillä veitsi voi mennä suoraan astianpesukoneeseen. Ruostumattomia teräksiä on monenlaisia, yksinkertaisimmista vaatimattomaan budjettiin sopivista aina vaativille käyttäjille tarkoitettuihin taidokkaimpiin.
Hiiliteräs
Hiiliteräs on hyvin yleistä ammattilaiskeittiöveitsissä . Sen vahvistettu kovuus tekee siitä hauraamman ja vaikeamman teroittaa, mutta toisaalta terän leikkausreuna toimii ajan mittaan huomattavasti paremmin. Se on myös teräs, joka voi syöpyä, jos se altistuu vedelle pitkään. Tämä herkkyys on kuitenkin helppo korjata kuivaamalla veitsi huolellisesti hanassa pesun jälkeen.
Damaskusteräs
Damaskusteräs on ylellinen seos, jota käytetään usein japanilaisissa keittiöveitsissä . Michelin-tähdellä palkittujen kokkien ja arvostettujen ravintoloiden veitsissä. Tämä teräs koostuu erittäin kovasta ytimestä, jossa on pehmeämpiä teräksen kerroksia. Tuloksena on kauniita aaltoviivoja terässä. Lisääntyneen kovuutensa ansiosta terä leikkaa poikkeuksellisen tarkasti ja pitkäikäisesti, mikä vapauttaa sinut teroittamisen pakosta. Japanilainen Damaskusveitsi on puhdistettava käsin, jotta sen ylevä luonnollinen koristelu ja huomattavat ominaisuudet säilyvät.
Keramiikka
Keraamiset veitset ovat yhä suositumpia. Niillä on joitakin ei vähäpätöisiä etuja: terävät terät ja hygieeniset leikkaukset. Toisaalta tämä materiaali on hauraampaa ja siksi hauraampaa, mikä estää joitakin kokkeja tarttumasta siihen. Yksityiskohdat