Japanilaiset veitset
Näytetään tulokset 1–52 / 268
-
KAI Wasabi Musta yleiskäyttöinen veitsi – 10 cm terä
-
KAI Wasabi Musta viipalointiveitsi
-
Bunka Suncraft Senzo Damascus veitsi 20cm
-
KOTAI Pakka Santoku-veitsi
-
Samura Okinawa Santoku -veitsi
-
Gyuto SekiRyu veitsi 180mm puukahva – SRH900
-
Victorinox SwissClassic 17cm Santoku veitsi ruusupuu
-
SekiRyu pitkä yleisveitsi 125mm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Punapuu veitsi 21cm
-
Kai Santoku veitsi 18cm Tim Mälzer Kamagata
-
DAMASCUS Samura kokkiveitsi
-
Fukito 9cm eebenpuu X50 kuorintaveitsi
-
3 Kai Seki Magoroku Shoso -veitsen sarja
-
Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270 veitsi
-
Hakucho 21cm Pankiri Due Cigni veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki veistä veitsi
-
Kai 18cm Shun Damascus ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuveitsi
-
KC704 GYUTO Kanetsune -veitsi
-
Bunka Damascus kuorintaveitsi
-
Yaxell Taishi Paring 10cm kuorintaveitsi
-
Nakiri Meteora veitsi – Samura
-
165mm Santoku-veitsi – SekiRyu
-
165mm musta ABS Santoku SekiRyu-veitsi – SRP100
-
KC152 Kanetsune Santoku-veitsi
-
Kai Santoku veitsi 14,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai kokkiveitsi 20cm Shun Nagare damas ruostumattomasta teräksestä
-
KAI Wasabi Musta Yanagiba veitsi – 24 cm terä
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm sashimiveitsi Suncraft Senzo Damascus 21cm sashimiveitsi
-
Pakka KOTAI kuorintaveitsi
-
Okinawa Nakiri -keittiöveitsi – Samura
-
Claude Dozorme Santoku veitsi Everyday keittiö 13cm oliivipuu
-
Ideal Sabatier DEG Déglon Santoku-veitsi rei’illä
-
Yaxell Super Gou Santoku veitsi
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm keittiöveitsi
-
Kai Santoku veitsi 18cm Shun Nagare damas ruostumaton teräs
-
Wusaki San Mai 10Cr15 9cm kuorintaveitsi
-
Fukito 15cm ebony X50 yleiskäyttöinen veitsi
-
Bambuveitsi – Samura – Samura
-
Kodeba SekiRyu veitsi 105mm puukahva – SRH301
-
16.5cm Deba Due Cigni Hakucho veitsi
-
VG-10 Damascus-sarjan Wusaki Santoku taskuveitsi
-
Kai Shun kielikampelafileveitsi, 18cm joustava terä
-
Kanetsune KC703 GYUTO veitsi
-
Yaxell SUPER GOU leipäveitsi
-
20cm Yaxell Taishi Kiritsuke veitsi
-
MO-V kokkiveitsi – Samura
-
Colour Prof Santoku-veitsi – Arcos
-
Victorinox Grand Maître taottu Santoku-veitsi 17cm POM POM
-
170mm SekiRyu Santoku aukkoinen veitsi
-
Kai 15cm Seki Magoroku Shoso yleiskäyttöinen veitsi
-
Kai leipäveitsi 23cm Shun Classic Valkoinen
-
KAI Wasabi Musta Yanagiba veitsi – 21 cm terä
Kun on kyse ruoanlaitosta, Japanilainen veitsi on vertailukohta, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta taitotietoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavana ja terävänä tunnettu Japanilainen keittiöveitsi on aina suunniteltu erittäin huolellisesti, ja materiaalit on valittu huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat hankkia korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka nauttivat laajaa suosiota. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivustollamme tarjoamme sinulle koko keittoveitsien maailman… Ruoanlaiton alalla Japanilainen veitsi on referenssi, jopa symboli. On sanottava, että Japanissa on asiantuntemusta ja erittäin laadukasta tietotaitoa, erityisesti terän osalta, joka voi olla vasaroitu tai damassiinoitu, joista jälkimmäinen on kaikkein arvostetuin. Luotettavina ja terävinä tunnetut japanilaiset keittiöveitset suunnitellaan aina erittäin huolellisesti, ja materiaalit valitaan huolellisesti ergonomian ja kestävyyden yhteensovittamiseksi. Se on aina erittäin mukava käyttää, ja se on suunnattu ammattimaisille kokkeille sekä ruoanlaiton harrastajille, jotka haluavat ostaa korkealuokkaisen veitsen . Japanilaista ruokakulttuuria viedään yhä enemmän Eurooppaan, katsokaa esimerkiksi aasialaisten ruokien, kuten sushin tai munakääryleiden, myyntiä, jotka ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi. Ja mikä olisikaan parempi tapa valmistaa japanilainen ruokalaji kuin japanilainen keittiöveitsi? Varsinkin kun verkkokaupassa veitsi-tikari.fi löydät kaikenlaisia japanilaisia veitsiä : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri unohtamatta Santoku-veitsi, joka on epäilemättä tunnetuin. Kullekin japanilaiselle veitselle sen vastaavuus sen eurooppalaiseen malliin, niin että Yanagiba on viipalointiveitsi , Nakiri vihannesveitsi./strong> , Gyuto on kokkiveitsi , Deba on kokkiveitsi . kalaveitsi ja Pankiri leipäveitsi . Joten ei tarvitse huolehtia, kokki pystyy viipaloimaan mitä tahansa ruokaa! Sivuillamme tarjoamme sinulle koko japanilaisen keittiöveitsen maailmankaikkeuden, jossa suurimmat tuotemerkit ovat käden ulottuvilla, kuten Kai tietysti vertailukohta, mutta myös Mcusta ja monet muut. Pidä silmäsi auki, sillä Japanilaiset keittiöveitset -luokka kehittyy jatkuvasti uusien veitsien ja valmistajien myötä. Yksityiskohdat