Terän muotoa katsomalla on helppo arvata, että kyseessä on japanilainen Yanagiba-veitsi . perinteinen keittiöveitsi , jota käytetään erityisesti sushin tai jopa sashimin valmistukseen. Tämä Yanagiba , signeerattu Kai , malli MGR.210..Y , kuuluu kokoelmaan Seki Magoroku Redwood , sarjaan, jossa kahva on valmistettu kovasta punapuusta , jossa on musta kiillotetusta polypropeenista valmistettu raudoitus . ergonomisesti muotoiltu kahva , jotta kokki voi harjoittaa intohimoaan parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, se on myös tyylikäs ja vedenkestävä erityiskäsittelyn ansiosta, joka perustuu laadukkaisiin hartseihin .
Tässä Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood MGR.210.Y keittiöveitsessä on suuri, siro terä, 21cm pitkä, valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, joka kestää korroosiota/ruostetta. Laadukkaalla terällä varustettu terä, jolla on helppo viipaloida ruokaa ja joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi sushin valmistukseen. Suurta terää koristavat japanilaiset nimikirjaimet, jotka vahvistavat perinteistä henkeä. Terän kovuus: 58 Rockwell ( +/- 1 ). Saatavana myös 24 cm:n teräversiona.