Tämä Kanetsunen KC152 Santoku-veitsi takaa uskomattoman monipuolisuuden keittiössä. Se on Japanin Sekissä valmistettu perinteinen japanilainen keittiöveitsi , jolla pystyy suorittamaan kaiken, kuten lihan leikkaamisen , vihannesten viipaloimisen , mausteyrttien pilkkomisen … Tässä mallissa KC152 on 18cm pitkä terä , joka on valmistettu Sandvik 19C27 ja SUS410 ruostumattomasta teräksestä . Sandvik-teräksestä valmistettu leikkuuydin sisältää runsaasti hiiltä ja takaa näin ollen erinomaisen terävyyden. Terän kovuus on 60-61 Rockwellin asteikolla. Kuten hyvin usein Kanetsune :ssa, terä on koristeltu japanilaisilla lyhenteillä, jotka tuovat tyyliä ja aitoutta.
Kanetsune KC152 Santoku-veitsessä on myös musta vanerikahva./strong> , jota sublimoidaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla bolsterilla , jossa on koristeellisia niittejä, jotka takaavat muotoilun parhaimmillaan. Kahvan muoto takaa erinomaisen ergonomian, erittäin helppo käsitellä japanilaista keittiöveitsen kaikissa olosuhteissa!